Hyppää sisältöön

Open Stage – Lava on vapaa -ilta 14.10.

Open Stage – Lava on vapaa -tapahtumailta järjestetään jälleen. Savonlinnan Kulttuurikellarissa 14.10. kulttuurin tekijöillä ja esiintyjillä on mahdollisuus tulla esiintymään valmiisiin puitteisiin live-yleisön eteen. Yleisöllä on tapahtumailtaan vapaa pääsy.

Open Stage – Lava on vapaa -tapahtumaillat järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna marraskuussa. Tapahtuman innoittajana oli Saimaa -ilmiön järjestämät luovan alan ammattilaisten tapaamiset, joissa tuli toiveita esiintymistilaisuuksien järjestämisestä. Nyt tapahtuma järjestetään siis toista kertaa.

Illan esiintyjät

klo 17 – 17.45 ”Jammaavat Jouset”

Savonlinnan musiikki- ja tanssiopiston kaikenikäisistä koostuva jousisoitinryhmä + huilisti esittävät kappaleinaan mm. Pirates of the Aegean, Scarborough Fair, Irlantilainen Jig, Hip Hop House, Por Una Cabeza.

klo 17.45 – 18.30 Markku Kemppainen

vetää stand up, lavarunon ja lyhyen monologin.

klo 18.30 – 19.15 Two bucks bargain

Two bucks bargain on savonlinnalainen omaa tuotantoaan esittävä yhtye, joka yhdistelee musiikissaan rockia, folkia, poppia, bluesia ja countrya.

klo 19.15 – 20.00 V – duo

V -duo soittaa covereita perversseillä arreilla. Genrerajoja ylittävää, tällä kertaa suomenkielistä materiaalia.

klo 20.00 – 20.45 Sylvi Tädin Jytäposetiivi

Sylvi Tädin Jytäposetiivi esittää blues -pohjaista suomenkielellä laulettua jytää. Esitettävät biisit ovat yhtyeen omaa tuotantoa.