Hyppää sisältöön

Open Stage – Lava on vapaa -ilta lokakuussa

Open Stage – Lava on vapaa -tapahtumailta järjestetään jälleen. Savonlinnan Kulttuurikellarissa 14.10. kulttuurin tekijöillä ja esiintyjillä on mahdollisuus tulla esiintymään valmiisiin puitteisiin live-yleisön eteen. Esiintyjäksi voi ilmoittautua 11.10. saakka. Yleisöllä on tapahtumailtaan vapaa pääsy.

Open Stage – Lava on vapaa -tapahtumaillat järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna marraskuussa. Tapahtuman innoittajana oli Saimaa -ilmiön järjestämät luovan alan ammattilaisten tapaamiset, joissa tuli toiveita esiintymistilaisuuksien järjestämisestä. Nyt tapahtuma järjestetään siis toista kertaa.

Perjantaina 14.10. klo 16–21.30 lava on vapaa musiikille ja muulle esittävälle taiteelle. Ensimmäiseksi illaksi suunniteltu perjantai 7.10. on peruutettu ja tapahtumat on yhdistetty yhteen iltaan.

– Esiintymään voi tulla yksin, duona tai vaikka bändin kanssa ja soittaa poppia, rockia, jazzia tai jotain muuta. Muut esittävät taiteet voivat olla esimerkiksi lyhyitä teatteriesityksiä, tanssiesityksiä, lavarunoutta tai vaikka standupia. Lava on vapaa kaikille, rohkeasti vain ilmoittautumaan, kehottaa kaupungin kulttuurituottaja Elina Kosonen.

Esiintyjille tarjotaan mahdollisuus tulla esiintymään valmiisiin puitteisiin Kulttuurikellariin. Lavalla on valmiina perusäänentoistojärjestelmä, flyygeli, rummut, kitara- ja bassovahvistimet. Lisäksi käytettävissä on asiantuntijan apu tekniikan kanssa. Kuluista vastaa Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimi, joka tuottaa tapahtuman. Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumiin.

Ilmoittaudu esiintyjäksi

Esiintyjäksi voi ilmoittautua verkossa täytettävällä lomakkeella. Varattavat ajat ovat 45 minuuttia. Aika sisältää roudauksen ja sound checkin max. 20min ja esitysajan max. 25min. Sama esiintyjä voi esiintyä vain yhden kerran illan aikana.

Esiintyjäksi voi ilmoittautua 11.10. saakka.

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/sln-openstage2022

Esiintyjät julkistetaan kaksi päivää ennen esiintymispäivää.