Hyppää sisältöön

Ulkomainontapaikat

Savonlinnan kaupunki tarjoaa paikat europarlamenttivaalien ulkomainoksille vaalimainostelineissä, tasapuolisesti eri ryhmille. Kuntaliiton suosituksen sekä keskusvaalilautakunnan ja infrapäällikön päätösten mukaisesti ulkomainonta voidaan aloittaa näissä paikoissa 22.5.2024. Vaalimainosten sijoittelu muille kaupungin hallinnassa ja määräysvallassa oleville alueille ei ole luvallista.

Vaalimainostelineitä on Savonlinnassa yhteensä 8 paikassa seuraavasti: Kantakaupungin alueella 5 paikkaa (kts. kartta alla), Kerimäellä 1 (Puruvedentie – Kaivopirtti), Punkaharjulla 1 (Kauppatie – virastotalo) ja Savonrannalla 1 (Savonrannan tori).

Jokaiselle puolueelle / valitsijayhdistykselle on varattu 1 mainospaikka / mainosteline. Mainoksen koko on 80×120 cm (levyn paksuus max. 9mm).

HUOM. Julistepaikkojen järjestys on sama kuin järjestys ehdokaslistassa, vasemmalta oikealle (esim. jalkakäytävältä katsottuna). Joissakin kohteissa telineet on katseltavissa molemmin puolin, tällöin mainoksen voi laittaa molemmille puolille mutta järjestys määräytyy pääasiallisen katselusuunnan mukaan.

Taustalevyjä voi tarvittaessa noutaa pe 17.5. ja ma 20.5.2024 klo 8-18
Osoite: Schaumanintie 30 (käynti Sioman portista)
Tiedustelut: Kari Kilpi, p. 044 417 4653 (klo 8-15)

Kuntaliiton yleiskirje 5/2024: Europarlamenttivaalit: kuntien vaaliviranomaiset, vaalien ulkomainonta kuntien luvanvaraisilla alueilla sekä tienvarsimainonta ja -ilmoittelu | Kuntaliitto.fi