Hyppää sisältöön

Äkkiväärän lounaskahvila suljettu 16.11.2020 saakka

Savonlinnan kaupungin henkilöstölle on 2.11. annettu toimintaohje siirtyä pääsääntöisesti etätöihin 16.11. saakka niissä työtehtävissä, joissa se on mahdollista. Kaupungin henkilöstöllä on aiemmin ollut voimassa suositus, jossa etätyötä on suositeltu tehtävän 3-4pv/viikossa.

– Koronan leviämisen riski on noussut Savonlinnassa viime viikolla tulleiden positiivisten tapausten myötä, tästä syystä siirrymme pääsääntöisesti etätöihin. Tällä turvaamme palveluidemme ja toimintojemme jatkumisen, kertoo kaupunginjohtaja Janne Laine.

Valtakunnallisesti on voimassa valtioneuvoston 15.10.2020 antama suositus julkisen sektorin työntekijöiden työskentelemisestä etätöissä mahdollisimman laajasti, jos työtehtävät sen mahdollistavat.

– Kaupungin henkilöstöstä noin 100 työntekijää työskentele etätyössä, kertoo henkilöstöpäällikkö Susanna Laine.

Kaupungin henkilöstön siirtyessä yhä enemmän etätöihin, tulevat asiakasmäärät laskemaan Äkkiväärän lounaskahvilassa. Tässä syystä lounaskahvila on päätetty sulkea 16.11. saakka.

– Lounaskahvila oli aiemmin suljettuna 25.3.-3.8. välisen ajan, kertoo ruoka- ja siivouspalveluiden päällikkö Johanna Kotilainen.

Asiakaspalvelu hoidetaan ensisijaisesti puhelimitse

Kaupungintalolla ja muissa kaupungin yhteispalvelupisteissä asiointia suositellaan välttämään. Ensisijaisesti suositellaan ottamaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli tapaaminen kuitenkin asian hoidon kannalta on välttämätöntä, kannattaa käynnistä sopia puhelimitse etukäteen. Yhteydenotot tehdään suoraan asiaa hoitavaan yksikköön / henkilöön.

Yhteystiedot löytyvät osoitteesta savonlinna.fi/yhteystiedot.