Hyppää sisältöön

Asukasillat tulevat – katso alustava aikataulu ja ohjelma

Asukasillat ovat osa uutta lähidemokratian toimintamalliamme. Ne ovat avoimia tilaisuuksia, joissa käymme keskustelua asukkaiden ja kaupungin edustajien kesken. Kaupunki järjestää asukasiltoja niistä aiheista, joita kuntalaiset ovat toivoneet. Myös asukasiltojen järjestämispaikkoihin ovat kuntalaiset voineet vaikuttaa suoraan. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuksiin joko osallistumaan aktiivisesti tai vain aistimaan tunnelmaa.

Kevään asukasiltojen ajankohdat ja teemat

Kaikki tilaisuudet alkavat klo 17.30 ja päättyvät klo 19.00.

4.4. Ilta yhdistyksille

Kaupunki on kuulolla mitä toiveita savonlinnalaisilla yhdistyksillä on yhteistyön ja toimintaedellytysten kehittämiseksi. Illan aikana käydään keskustelua muun muassa siitä, tarvitaanko kaupungin ja yhdistysten yhteistyölle tarkempaa yhdessä sovittua rakennetta, toimintamallia ja pelisääntöjä.

Savonlinna on pinta-alaltaan laaja ja alueella on useita vireitä kyliä. Tänä iltana mennään Hiukkajoelle, kylätalolle.
Osoite: Susiniementie 12

11.4. Nuoret valtaavat valtuustosalin

Tänä iltana puheenvuoro on kaupunkimme nuorilla. Miltä Savonlinna näyttää nuorten silmin? Millaisen nuoruuden Savonlinna mahdollistaa? Mitä nuoret arvostavat kotikaupungissaan? Miten he toivoisivat kaupunkia kehitettävän? Mukaan toivotaan erityisesti aikuisia kuuntelemaan mitä nuorilla on sanottavana.
Savonlinnan kaupungintalo, Olavinkatu 27 (A-rakennus)

16.4. Tule kurkistamaan teknologiapuisto Nohevaan

Savonlinnan kaupunki on sitoutunut Nohevan pitkäjänteiseen kehittämiseen. Oletko miettinyt, mitä siellä Nohevassa oikein tehdään tai miltä siellä mahtaa näyttää? Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä kurkistamaan teknologiapuiston arkeen.

Mukaan mahtuu 60 henkilöä, joten asukasiltaan tulee ilmoittautua 14.4. mennessä oheisen linkin kautta https://link.webropol.com/ep/asukasilta-teknologiapuisto

Tilaisuus alkaa klo 17.30 Kuitu 3 -rakennuksen aulatilasta.
Osoite: Vipusenkuja.

24.4. Millaisen arjen Savonlinna mahdollistaa lapsiperheille?

Tervetuloa koko perheen voimin viettämään iltaa Kerimäen liikuntapuistoon sekä Kirkkorantaan. Kaupunki haluaa kuunnella erityisesti lapsia ja vanhempia. Mukaan ovat tervetulleita myös isovanhemmat, kummit tai naapurit. Luvassa on tärkeää asiaa ulkoilun ja liikunnan lomassa, ei siis paikallaan pönötystä.

Kioskista on mahdollista ostaa purtavaa, mutta voit ottaa myös omia eväitä mukaan. Tilaisuus on ulkona, joten huomioithan sään mukaisen vaatetuksen. Pysäköintialueita löytyy mm. osoitteista Kerimäentie 1 sekä Puruvedentie 73.

7.5. Mitä ratkaisuja löytäisimme tulevaisuuden talouden haasteisiin

Kaupunki on kiinnostunut osallistamaan kuntalaisia talouden haasteiden kohtaamisessa. Tule vaihtamaan ajatuksia, sillä juuri sinun näkemyksesi on tärkeä.

Punkaharjulle on valmistunut hiljattain uusi upea oppimisympäristö kauniin Puruveden rannalle. Sinulla on mahdollisuus kokea ja tutustua klo 17.00–17.30 uuden oppimisympäristön puitteisiin lasten luonnonläheisenä kasvualustana.
Osoite: Kouluniementie 16

Lisätietoja asukasilloista:

Hyvinvointi- ja osallissuunnittelija
Johanna Paananen
johanna.paananen@savonlinna.fi
050 340 9945