Hyppää sisältöön

Avoin kutsu Heikinpohjan koulun puistosuunnitteluun 28.1.

Talvisalon koulun Heikinpohjan toimipisteen, eli Heikkarin vanhempainyhdistys, on yhdessä kaupungin kanssa viime syksyn aikana valmistellut koulun suuren puisto- ja metsätontin saattamista ehompaan kuntoon. Yliopistolta kaupungin omistukseen vapautunut alue sopii mainiosti koululaisten lähiopetukseen ja kaupunkilaisten virkistäytymiseen. Alueella on myös paikallishistoriallista arvoa heikinpohjalaisten ulkoilualueena kasvitieteellisen arvon lisäksi.

Alueen kunnostuksen valmistelu on tähän asti sisältänyt alueen kartoitusta, toiminnallista suunnittelua ja jopa käytännön toimenpiteitä. Alueen ensisijaiset käyttäjät, oppilaat, ovat tietysti suunnittelun fokuksena, mutta alueella on tilaa runsaasti muillekin käyttäjille.

Talvisalon koulun Heikinpohjan toimipisteen vanhempainyhdistys järjestää aiheesta keskustelutilaisuuden Heikinpohjan koulun Sampo-salissa maanantaina 28.1.2019 klo 18-20. Paikalla on myös kaupungin edustajia.

Tilaisuudessa esitellään suunnitelman nykytilanne ja otetaan vastaan kaikki kaupunkilaisten alueen käyttöön esittämät ideat. Tavoitteena on mm. liikuntapuiston ja koululaisten ulkoluokan rakentaminen, puutarhan ja puulajipuiston kunnostaminen sekä alueen historian ja luontoarvojen esille tuominen.

Tule mukaan tuomaan oma näkemyksesi viihtyisästä kaupunkipuistosta!

Kahvit tarjoaa Järjestötalo Kolomonen / Asukasloikka.

Tervetuloa!