Hyppää sisältöön

Ehdota Savonlinnan Vuoden 2023 Liikuttajaa

Savonlinnassa valitaan nyt toista kertaa Vuoden Liikuttaja. Vuoden 2023 Liikuttaja -palkinto tullaan jakamaan Etelä-Savon Urheilugaalassa Savonlinnassa tammikuun 2024 lopussa.

Vuoden Liikuttaja 2023 -palkinnon saaja voi olla esimerkiksi oman kunnan henkilö, yhdistys, yhteisö, yritys tai tapahtuma, joka on ollut vuonna 2023 merkittävä liikuttaja tai on esimerkillisesti vaikuttanut oman kunnan toiminta-alueella liikunnan ja urheilun parissa. Palkinnon saaja voi olla edistänyt esimerkiksi kuntalaisten, työyhteisön, yhteisönsä jäsenien tai ympäristönsä liikunta-aktiivisuutta ja mahdollisuuksia.

Vuoden liikuttajan toiminta voi olla pitkäaikaista tai yksittäinen teko, jolla on huomattu olevan liikunnallista merkitystä kunnan toiminta-alueella.

Palkinnon kriteeri voi olla myös vastuullinen toiminta liikunnan tai urheilun parissa. Esimerkiksi turvallinen toimintaympäristö, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo tai ympäristön/ilmaston huomioon ottaminen toiminnassa.

Vuoden Liikuttaja ehdokkaita voi käydä ilmoittamassa oheisen lomakkeen kautta. Ehdotukset palkinnon saajasta tulee lähettää viimeistään 12.12.2023. Savonlinnan sivistyslautakunta valitsee Savonlinnan Vuoden Liikuttaja 2023 -palkinnon saajan ilmoitettujen ehdokkaiden joukosta.

Etelä-Savon Urheilugaala järjestetään Savonlinnassa Original Sokos Hotel Seurahuoneella perjantaina 26.1.2024. Urheilugaalan järjestävät Etelä-Savon Liikunta ry (ESLi) ja Etelä-Savon Maakuntaliitto yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Ehdota Savonlinnan Vuoden Liikuttaja 2023 -palkinnon saajaa