Hyppää sisältöön

Eloisan vammaispalvelujen asiakasohjausnumerot yhdistyvät 1.5.2024.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan vammaispalvelujen toiminta kehittyy, kun vammaispalvelujen asiakasohjausnumerot yhdistyvät. 1.5.2024 alkaen yksi vammaispalvelun keskitetyn neuvonnan ja ohjauksen puhelinnumero korvaa kaikki aikaisemmin käytössä olleet numerot.

Numero 015-411 41 44 palvelee koko Eloisan alueella arkisin kello 10-15 välisenä aikana. Keskitetystä palvelusta asiakas saa ohjausta ja neuvontaa esimerkiksi erilaisista vammaispalveluista, niiden hakemisesta ja asian käsittelystä.

“Keskitetyn palveluohjauksen ja neuvonnan myötä vammaispalvelujen päivittäinen puhelinpalveluaika pitenee huomattavasti. Mikäli yhteydenottajan asiaa ei ole mahdollista ratkaista neuvonnassa ja ohjauksessa saa omaan vammaispalvelun työntekijään myös yhteyden tarvittaessa”, kertoo vammaispalvelujen palvelupäällikkö Greta Jauhijärvi.

Nauhoite ohjaa vanhoihin numeroihin soittavia ottamaan yhteyttä vammaispalvelujen uuteen, keskitettyyn asiakasohjausnumeroon. Vammaispalvelujen keskitetty neuvonta ja ohjaus palvelee myös sähköpostilla, osoitteessa vammaispalvelut@etelasavonha.fi. Kaikki vammaispalvelun yhteystiedot löydät Eloisan verkkosivuilta, osoitteesta www.etelasavonha.fi/vammaispalvelut.

Vammaispalvelujen keskitetty neuvonta ja ohjaus
p. 015-411 41 44
Avoinna arkisin klo 10-15.
vammaispalvelut@etelasavonha.fi

Lisätietoja:
Greta Jauhijärvi, vammaispalvelujen palvelupäällikkö 
p. 050 570 5039
greta.jauhijarvi@etelasavonha.fi