Hyppää sisältöön

Haemme sivistystoimenjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

Sivistystoimiala koostuu varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluista, joihin kuuluvat myös nuoriso- ja liikuntapalvelut. Toimialan palvelutuotanto on kilpailukykyistä ja kustannustehokasta, ja henkilöstö on korkeasti koulutettua ja ammattitaitoista sekä vastuunsa tuntevaa. Henkilöstöä sivistystoimialalla on noin 700.

Sivistystoimenjohtaja vastaa kaupungin sivistyspalveluiden johtamisesta. Toimialajohtajana hän toimii sivistyslautakunnan esittelijänä ja on kaupunginjohtajan johtoryhmän jäsen.

Sivistystoimenjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, toimialan palveluiden hyvä tuntemus sekä kokemus vaativista johtamistehtävistä. Eduksi katsomme julkishallinnon johtamiskokemuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen tuntemuksen, verkosto-osaamisen, kehittävän työskentelyotteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi eduksi katsomme eri koulutusverkostojen tuntemuksen varhaiskasvatuksesta yliopistoon saakka.

Työehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoiveesi. Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi 23.6.2020 klo 15 mennessä kuntarekry.fi -palvelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginjohtaja Janne Laine, puh. 044 417 4001 ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kirsi Torikka, puh. 040 723 9900.