Hyppää sisältöön

Kaupunginvaltuuston joulukuun kokousta voi seurata verkossa 14.12. klo 15 alkaen

Savonlinnan kaupunginvaltuuston seuraava kokous järjestetään kokoontumisrajoitusten takia etäkokouksena maanantaina 14.12. klo 15 alkaen. Kuntalaiset pääsevät seuraamaan kokousta livelähetyksenä verkon välityksellä.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anna-Kristiina Mikkosen mukaan kaupunginvaltuustolla on nyt hyvät valmiudet kokoustaa sähköisellä alustalla. Yleisökin pääsee seuraamaan kokousta vaivattomasti ja paikasta riippumatta internetin välityksellä.

– Koronaepidemia vaikuttaa kunnalliseen päätöksentekoon kaikkialla Suomessa. Poikkeusaikoinakin on tärkeintä turvata demokraattisen päätöksenteon edellytykset, puheenjohtaja Mikkonen sanoo.

Seuraa kokousta verkossa

Kokouksen seuraaminen livetapahtumassa toimii parhaiten PC-laitteilla seuraavilla selaimilla: Google Chrome, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge.

Näin liityt seuraamaan kokousta:

  1. Mene osoitteeseen: www.savonlinna.fi/kaupunginvaltuuston-kokous
  2. Valitse: ”Katso sen sijaan verkossa”
  3. Valitse: ”Liity anonyymisti”

Jos käytät mobiililaitetta (esim. tablet tai älypuhelin), lataa Microsoft Teams-sovellus ja valitse ”Liity vieraana” sekä anna nimesi.

Kokousta ei tallenneta, eikä se ole katsottavissa jälkikäteen.

Kokouksen esityslista ja pöytäkirja

Kaupunginvaltuuston kokouksen esityslista julkaistaan 8.12. kaupungin verkkosivuilla. Samasta paikasta löydät myöhemmin myös kokouspöytäkirjan.