Hyppää sisältöön

Kirjastot ovat suljettuina 7.–8.6. (6.6. klo 21.00 alkaen)

Kaikki Savonlinnan kaupunginkirjaston kirjastopalvelut ovat suljettuina 7.6.-8.6. kirjastojärjestelmän päivityksen takia.

Huom! Palvelukatko alkaa jo maanantaina 6.6. klo 21, joten verkkokirjasto ja e-aineistot eivät ole käytössä maanantai-illasta alkaen.

Verkkokirjasto Lumme-Finna ja omatoimikirjastot ovat pois käytöstä, kirjastoauto ei liikennöi, eikä kirjaston e-aineistoja voi käyttää. Osa sähköisistä palveluista voi olla käytettävissä ke 8.6. jo klo 12 jälkeen.

Käyttökatko johtuu Koha-kirjastojärjestelmän versionvaihdosta ja koskee kaikkia Suomen yleisiä Koha-kirjastojärjestelmää käyttäviä kirjastoja.

Lainojen eräpäiviä tai varattujen aineistojen noutopäiviä ei tule sulkuajalle. Halutessaan lainat voi palauttaa palautusluukkuihin. Asiakkaille ei lähde sähköposti-ilmoitusta lähestyvästä eräpäivästä tiistain tai keskiviikon aikana, joten kirjastot kannustavat asiakkaita seuraamaan itse eräpäiviä tavallista tarkemmin.

Kirjastojärjestelmän päivitys koskee kaikkia Lumme-kirjastoja. Lumme-kirjastoja ovat Enonkosken, Juvan, Mikkelin, Mäntyharjun, Pieksämäen, Savonlinnan, Toenperän ja Varkauden kirjastot.