Hyppää sisältöön

Kordelinin säätiön Savonlinnan rahaston apurahat ovat haettavana tammikuussa 2024

Savonlinnan rahasto on perustettu 1981 ja sen tarkoituksena on edistää Savonlinnan taide- ja kulttuurielämää. Rahasto myöntää apurahoja ja palkintoja Savonlinnassa kirjoilla oleville tai Savonlinnassa taidetta harjoittaville taiteilijoille, taiteen tutkijoille sekä taiteen työryhmille. Apurahaa ei myönnetä tilavuokriin, soitinhankintoihin eikä opinto- ja ulkomaanmatkoihin.

Ehdotuksen apurahansaajista tekee rahaston toimikunta. Alfred Kordelinin säätiön hallitus päättää apurahansaajat. Savonlinnan rahastosta myönnetään vuosittain n. 3–5 apurahaa. Päätökset apurahojen saajista julkistetaan huhtikuun 2024 alussa.

Vuonna 2024 Savonlinnan rahasto jakaa 5600 euroa.

Rahaston apurahat ovat haettavissa 1.–31.1.2024. Hakuaika päättyy 31.1.2024 klo 16.00 Suomen aikaa. Apurahaa haetaan apurahojen verkkopalvelussa sähköisellä lomakkeella osoitteessa kordelin.fi.

Alfred Kordelinin säätiö on yksityinen yleishyödyllinen apurahasäätiö. Säätiö jakaa vuosittain apurahoina ja palkintoina yli kuusi miljoonaa euroa. Savonlinnan rahasto on yksi seitsemästätoista Alfred Kordelinin säätiön kaupunki- ja kohderahastosta. Säätiö on jakanut apurahoja ja palkintoja yhtäjaksoisesti vuodesta 1920 alkaen.