Hyppää sisältöön

Kysely Etelä-Savon päihdetilanteesta

Etelä-Savon hyvinvointialue selvittää alueen asukkaiden näkemyksiä liittyen päihteisin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke eli vape, nikotiinipussit) ja rahapeleihin. Lisäksi Etelä-Savon hyvinvointialue kerää mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Kyselyn tarkoituksena on tietää, millaiset asiat päihteiden ehkäisytyössä olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyritään parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Etelä-Savon alueen kunnissa.

Kyselyyn voi osallistua tiistaihin 30.4.2024 saakka. Vastaukset annetaan nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas aiheen kehittämisessä.

Päihdetilannekyselyjä on toteutettu Etelä-Savossa vuosina 2019 ja 2022 ja vastaavia kyselyjä tehdään myös muilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Tiedon keruusta vastaa oma asuinkuntasi Etelä-Savossa ja tiedon käsittelystä Etelä-Savon hyvinvointialueen hyvinvointikoordinaattori. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10 -15 minuuttia.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Osallistu kyselyyn tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/94F3D1DB5FFC3A51 tai mobiilisti alla olevasta QR-koodista.

Lisätietoja kyselystä: Hyvinvointikoordinaattori Eeva Häkkinen

Sähköposti eeva.hakkinen@etelasavonha.fi
Puh. 044 351 2321