Hyppää sisältöön

Lasten päiväleiri 7-12 vuotiaille kesäkuun alussa – ilmoittautuminen 5.5. mennessä

Vapaa-aikatoimi järjestää 7–12-vuotiaille lapsille päiväleirin 3.–7.6.2024. Leiri järjestetään Savonlinnan liikuntahallilla ja sen lähiympäristössä. Lapsille on luvassa ohjattuja liikuntatuokioita, kädentaitoja ja mukavaa yhdessäoloa. Leirillä käydään myös uimahallissa.

Leiripäivät alkavat klo 8 ja päättyvät klo 16 liikuntahallilla. Poikkeuksena perjantai, jolloin leiripäivä päättyy klo 15. Ohjattua toimintaa järjestetään ma-pe klo 9–15. Ohjaajina leirillä toimivat Savonlinnan kaupungin nuorisotoimen työntekijät. Leirin hinta on 50 €/lapsi, saman perheen muut lapset 40 €/lapsi. Leirillä tarjotaan päivittäin lounas ja välipala. Ruokailut, materiaalit ja uimahallilippu sisältyvät leirin hintaan.

Leirille mahtuu 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset lomakkeella 5.5.2024 mennessä.

Ilmoittautuminen lasten päiväleirille 2024

Ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiin lähetetään leirikirje (vko 21), jossa on tarkemmat tiedot leiristä ja ohjeita osallistujille.

Leiri-ilmoittautumislomakkeessa kerättyjä tietoja käytetään leiritoimintojen ja ruokailun suunnitteluun. Yhteystietoja tarvitaan yhteydenpitoa, leirikirjeen ja laskun lähettämistä varten. Savonlinnan kaupungin tietosuojaseloste.

Lisätietoja leiristä:

Janna Uskali, janna.uskali@savonlinna.fi, puh. 050 534 1120