Hyppää sisältöön

Liikerakennustonttien tarjouskilpailu käynnissä 1.12.2023-22.1.2024

Savonlinnan kaupungin itäpuolella Mertalasta tulee tarjouskilpailulla myyntiin kaksi liikerakennustonttia. Tontit sijaitsevat Mertalammen rannalla, osoitteissa Mertatie 18 ja Mertatie 20. Tonteille on hyvä näkyvyys Valtatie 14:ltä. Tontit voi ostaa tai varata ostettavaksi.

Asemakaavamerkintä KL mahdollistaa tonteille liikerakentamisen. Tonttien keskellä kulkee vesi- ja viemäriputket. Rasite on huomioitu tonttien hinnoittelussa. Kerrosneliömetrihinta on pienempi kuin aiemmin alueelta myydyn tontin hinnoittelussa käytetty kerrosneliömetrihinta. Toisella tontilla olevat rakennukset Savonlinnan kaupunki purkaa kevään 2024 aikana.

Samalla alueella toimivat puutarhamyymälä Savonpirkka ja Kerd Oy Taloustukku. Valtatien toisella puolella on mm. autokauppoja sekä S-Market ja K-Supermarket. Tonttien läheisyydessä sijaitsevat myös Prisma, Carlson sekä Kartanonväylän yritysalue, jossa toimivat K-Rauta, Tokmanni ja Rusta.

Tonttien pohjahinnat ovat 296 583 euroa (Mertatie 18) ja 244 035 euroa (Mertatie 20). Kirjalliset tarjoukset on toimitettava 22.1.2024 klo 12.00 mennessä osoitteella Savonlinnan kaupunki/ Maankäyttöpalvelut, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkitä “Mertatie”. Tarjouksen voi jättää myös sähköpostilla osoitteeseen mertatie@savonlinna.fi.

Tarkemmat tiedot tonteista ja myyntiehdot löytyvät kaupungin kotisivuilta osoitteesta https://www.savonlinna.fi/asukas/rakentaminen/tonttipalvelut/myytavana-olevat-kohteet/tarjouskilpailu-mertatie-18-ja-20/