Hyppää sisältöön

Maksutonta tukea tarjolla Savonlinnan alueen yrityksille innovaatioiden tekemiseen ja kaupallistamiseen

Green Grow Up hanke tarjoaa ilmaista tukea innovaatioiden tekemiseen ja kehittämiseen Savonlinnan alueen yrityksille. Tuki tullaan tarjoamaan kahdessa eri paketissa, joihin molempiin on mahdollisuus osallistua.

Innovaatioiden tekemisen tukipaketti koostuu kestävän kehityksen ja vihreän siirtymän ratkaisuihin keskittyvästä innovaatiotyöpajasta ja sen jälkeen henkilökohtaisesta sparrauksesta idean kehittämiseksi. Innovaatiot voivat olla esimerkiksi tuotteita, palveluita, prosesseja, pilotteja tai järjestelmiä. Henkilökohtaista sparrausta voi saada maksimissaan kolme työpäivää.

Innovaatioiden kaupallistamisen tukipaketissa jo olemassa olevia tai innovaatiotyöpajassa keksittyjä innovaatioita kehitetään liiketoiminnaksi asiantuntijan avustuksella. Asiantuntija auttaa luomaan liiketoimintasuunnitelman innovaation ympärille. Tukea voi saada maksimissaan seitsemän työpäivää. Innovaatioiden ei tarvitse olla uusia markkinoilla, vaan riittää että ne ovat uusia tuettavalle yritykselle.

Tuki on de minimis -muotoista, eli yritykselle ilmaista mutta velvoittaa raportoimaan saadun tuen arvon. Lisää de minimis -tuesta voi lukea työ- ja elinkeinoministeriön sivuilta: https://tem.fi/vahamerkityksinen-tuki-eli-de-minimis-tuki

Tukea on saatavissa rajatulle määrälle yrityksiä, ilmoittauduthan siis mahdollisimman nopeasti mukaan.

Hanke on Euroopan Unionin osarahoittama.

Lisätietoa aiheesta saat Green Grow Up hankkeen projektipäälliköltä viena.taskinen@savonlinna.fi