Hyppää sisältöön

Metsämiesten Säätiön “Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi maankäyttöneuvottelija Tiina Inkiselle

Savonlinnan kaupungin savonlinnalaiselle maankäyttöneuvottelija Tiina Inkiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.

Stipendiä esittivät Savonlinnan kaupungilta metsätalousinsinööri Tuomas Huttunen, maankäyttöasiantuntija Petra Junnila, paikkatietoasiantuntija Sanna Keränen sekä metsurit Mika Laurio ja Santeri Turtiainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Tiina on Savonlinnan metsä- ja tonttipalveluiden peruspilari, tunnollinen, työnsä erinomaisesti osaava ja toisia auttava työntekijä, jolle on ollut aina tärkeää myös työyhteisön hyvä me-henki. Työtehtävissään hän on vuosia taustalla valmistellut päätöksentekoon kaupungin metsänomaisuuden hoitoon, luovutukseen ja hankintaan liittyvät asiat: puukaupat, metsätilojen myynti/hankinta sekä erilaiset vuokrasopimukset metsästyksestä kaupungin lähimetsien virkistyskäyttöön. Tiina on ollut korvaamaton perehdyttäjä uusille työntekijöille yli kustannuspaikkarajojen. Häneltä voi kysyä apua mihin tahansa asiaan, hän auttaa aina ja vähintäänkin opastaa mistä tieto löytyy. Tiina on suorapuheisuudellaan ja reiluna työkaverina pitänyt yllä luotettavaa ja rehtiä ilmapiiriä metsä- ja tonttipalveluissa. Hän ei jätä yksin pulaan ketään ja esimerkillään kannustaa muita rohkeasti kehittämään työtään.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla.