Hyppää sisältöön

Mikä suap syämmen sykkäyttämmää?

Naapuriksi Savonlinnaan -kampanja houkuttelee uusia asukkaita Saimaan rannoille

”Uuven elämän emmeet Saimaan sylissä Savonlinnassa.”

Huomiota kerännyt Naapuriksi Savonlinnaan -asukasmarkkinointikampanja on saanut jatkoa vuoden 2021 lopulla. Savonlinnan voimakkaan positiiviseksi kääntynyttä muuttotilastoa halutaan vahvistaa entisestään. Uudellamaalla kampanja on kuulunut radiossa marraskuun lopulta alkaen ja valtakunnallisesti joulunpyhien jälkeen.

Kampanja esittelee Savonlinnan omaleimaisia ominaisuuksia eri ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville ruuhkasuomen asukkaille. Keskiössä on puhtaus, turvallisuus ja rauha, sekä järviluonnon ääretön kauneus kaikkina vuodeaikoina. Muutosta kiireen ja tungoksen täyttämään elämään tarjotaan teemalla: ”Savonlinna. Omanlainen elämä saarten sylissä Saimaalla.”

”Se mikä pittää mielen virkeenä ja tuop muikkuva pöytään ei voi olla pahasta”

Kampanja kohdentuu työikäisille, etätyöläisille, paluumuuttajille, vapaa-ajan asukkaille sekä eläköityville. Työtä on tarjolla ja joillakin aloilla vaivaa pula ammattitaitoisista osaajista. Savonlinnassa on pitkät perinteet puu-, paperi- ja selluteollisuuden parissa, mutta alueen kärkialoihin lukeutuvat myös matkailu- ja palveluala, hoiva-ala, teknologiateollisuus sekä kulttuuri.

Savonlinnassa välimatkat ovat lyhyet ja luonto on läsnä kaikkialla, myös keskustassa. Palveluvalikoima on hyvinkin riittävä, harrastus- ja aktiviteettimahdollisuudet ovat runsaat ja edulliset. Meillä ei ole jonoja ja aikaa jää enemmän olennaiseen, itselle, läheisille ja ystäville.

Monipuolinen, kansainvälisestikin tunnustettu ja arvostettu ympärivuotinen kulttuuritarjonta sekä kaunis järvikaupunkimiljöö houkuttelevat meille kesäasukkaita ja vierailijoita kaikkialta maailmasta. Vuosittain kaupungissa käy yli puoli miljoonaa matkailijaa. Kesäisen torin täyttääkin savolaisen puheenparren lisäksi monet muistakin maailman pääkielistä.

Savonlinnan kaupungilla on myytävänä runsaasti tontteja erilaisiin tarkoituksiin. Omalla rannalla tai ilman.

Mitä Savonlinna voisi tarjota juuri sinulle?

Asuntoetu
Savonlinnan Vuokratalot Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman erikokoisia vuokrattavia kerros- ja rivitaloasuntoja. Kun muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Lisäksi viisi ensimmäistä muuttajaa saavat samat vuokravapaat kuukaudet myös seuraavana vuonna.

Norppa ja Naapuri – Norppasafari
Savonlinna -tarinat koostuvat Norpan ja Naapurin keskusteluista. Teemaan liittyen tarjotaankin kaikille mahdollisuutta päästä bongaamaan ihan oikea norppa Saimaalle. Joulun alla julkaistiin savonlinnaan.fi -facebookissa kilpailu, jossa on palkintona Norppasafari kuudelle tulevana keväänä. Kilpailu päättyy 31.12.2021. Samanlainen kilpailu on käynnissä myös Radio Novassa 2.1.2022 saakka. Safarin järjestää SaimaaHoliday Oravi.

Kampanjan sivusto sijaitsee osoitteessa: savonlinnaan.fi/naapuriksi, sekä Facebookissa ja Instagramissa nimellä savonlinnaan.fi.