Hyppää sisältöön

Mistä osaavaa työvoimaa? Info- ja verkostoitumistapahtuma työnantajille ja yrittäjille

Savonlinnan elinkeinopalvelut, Savonlinnan työllisyyspalvelut ja TE-palvelut kutsuvat seudun työnantajat ja yrittäjät yhteiseen info- ja verkostoitumistilaisuuteen. Mukana tilaisuudessa ovat myös Samiedun ja Xamkin yrityspalvelut, joten koolla ovat alueemme tärkeät työnantajille ja yrittäjille palveluja tarjoavat tahot.

Osaavan työvoiman saatavuus pääteemana

Tapahtuman pääteemana on ajankohtainen ja toivottu aihe, osaavan työvoiman saatavuus alueellemme. Lisäksi tarjolla on runsaasti ajankohtaista tietoa mm. TE-palveluiden 2024 -uudistuksesta, työllisyyspalveluista, palkkatuesta, kansainvälisestä rekrytoinnista, kotouttamisesta sekä Samiedun ja Xamkin palveluista yrittäjille.

– Nyt järjestettävä tapahtuma on oiva tilaisuus saada yhdellä kertaa tietoa ratkaisuista osaavan työvoiman saatavuuteen sekä tietoa tulossa olevista muutoksista TE-palveluissa. Toivomme alueemme työnantajia ja yrittäjiä joukolla paikalle, kertoo Savonlinnan kaupungin elinkeinojohtaja Janne Weander.

Tiiviin infopaketin lisäksi tapahtumassa on runsaasti aikaa verkostoitumiselle ja keskusteluille asiantuntijoiden kanssa.

Mukana ovat alueemme tärkeimmät toimijat ja asiantuntijat – kaikkien kiinnostuneiden kannattaa tulla mukaan. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Tapahtuman puheenvuorot:

  • Miksi olemme kokoontuneet? Savonlinnan kaupungin elinkeinopalvelut / Janne Weander
  • TE-palveluiden 2024 -uudistus – mitä se tarkoittaa? Savonlinnan kaupungin työllisyyspalvelut / Anna Tolvanen
  • Palvelut lyhyesti vuonna 2023 – 2024 ja palkkatuki 1.7.2023 alkaen, Savonlinnan kaupungin työllisyyspalvelut / Kalle Asikainen
  • Kansainvälinen rekrytointi, Te-palvelut / Minna Marttila
  • Kotoutuminen Savonlinnan seudulla, Savonlinnan kaupungin kotoutumispalvelut / Johanna Merivirta
  • Koulutukset ja palvelut yrittäjille lyhyesti, Samiedu / Paula Muhonen
  • Koulutukset ja palvelut yrittäjille lyhyesti, Xamk / Piia Lampinen
  • Onnistuneita polkuja Savonlinnan seudulla, Case-esimerkki

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Savonlinnan kaupungin elinkeinopalvelut ja työllisyyspalvelut sekä TE-palvelut. Mukana ovat myös Samiedu ja Xamk.

Aika: keskiviikko 15.11.2023 klo 13 – 17

Paikka: Xamk Kuitu 3:n aula (Teknologiapuisto Noheva), Vipusenkuja 5, Savonlinna

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://elinkeinopalvelut.fi/askarruttaako-osaavan-tyovoiman-loytyminen-tule-info-ja-verkostoitumistilaisuuteen-15-11-2023/