Hyppää sisältöön

Nyt etsitään Savonlinnan vuoden liikuttajaa!

Savonlinnan vuoden liikuttaja 2022 ehdokkaiden ilmoittaminen on käynnistynyt. Savonlinnan vuoden liikuttaja palkinto tullaan jakamaan Etelä-Savon Urheilugaalassa Pieksämäen Veturitalleilla lauantaina 4.2.2023. Urheilugaalan järjestävät Etelä-Savon Liikunta ry ja Etelä-Savon Maakuntaliitto yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Vuoden liikuttaja 2022 palkinnon saaja voi olla esimerkiksi oman kunnan henkilö, yhdistys, yhteisö, yritys tai tapahtuma, joka on ollut vuonna 2022 merkittävä liikuttaja tai on esimerkillisesti vaikuttanut oman kunnan toiminta-alueella liikunnan ja urheilun parissa. Palkinnon saaja voi olla edistänyt esimerkiksi kuntalaisten, työyhteisön, yhteisönsä jäsenien tai ympäristönsä liikunta-aktiivisuutta ja mahdollisuuksia.

Palkinnon kriteeri voi olla myös vastuullinen toiminta liikunnan tai urheilun parissa. Esimerkiksi turvallinen toimintaympäristö, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo tai ympäristön/ilmaston huomioon ottaminen toiminnassa.

Vuoden liikuttajan toiminta voi olla pitkäaikaista tai yksittäinen teko, jolla on huomattu olevan liikunnallista merkitystä kunnan toiminta-alueella.

Vuoden liikuttaja ehdokkaita voi käydä ilmoittamassa oheisen lomakkeen kautta. Ehdotukset palkinnon saajasta tulee lähettää viimeistään 14.12.2022. Savonlinnan sivistyslautakunta valitsee Savonlinnan vuoden liikuttaja 2022 palkinnon saajan ilmoitettujen ehdokkaiden joukosta.

Ehdota Savonlinnan vuoden liikuttajaa 2022