Hyppää sisältöön

Open Stage – Lava on vapaa -illat lokakuussa, esiintyjäksi ilmoittautuminen käynnissä

Open Stage – Lava on vapaa -tapahtumaillat järjestetään jälleen. Savonlinnan Kulttuurikellarissa lokakuussa kulttuurin tekijöillä ja esiintyjillä on mahdollisuus tulla esiintymään valmiisiin puitteisiin live-yleisön eteen. Esiintyjäksi Muut esittävät taiteet -tapahtumailtaan voi ilmoittautua 4.10. saakka ja Musiikki-iltaan 11.10. saakka. Yleisöllä on tapahtumailtoihin vapaa pääsy.

Open Stage – Lava on vapaa -tapahtumaillat järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna marraskuussa. Tapahtuman innoittajana oli Saimaa -ilmiön järjestämät luovan alan ammattilaisten tapaamiset, joissa tuli toiveita esiintymistilaisuuksien järjestämisestä. Nyt tapahtuma järjestetään siis toista kertaa, lokakuussa kahtena perjantai-iltana. Ensimmäinen ilta perjantai 7.10. klo 16–21.30 on muulle esittävälle taiteelle ja toinen ilta perjantai 14.10. klo 16–21.30 on musiikille.

– Musiikki-illassa voi esiintyä yksin, duona tai vaikka bändin kanssa ja soittaa poppia, rockia, jazzia tai jotain muuta. Muut esittävät taiteet voivat olla esimerkiksi lyhyitä teatteriesityksiä, tanssiesityksiä, lavarunoutta tai vaikka standupia. Lava on vapaa kaikille, rohkeasti vain ilmoittautumaan, kehottaa kaupungin kulttuurituottaja Elina Kosonen.

Esiintyjille tarjotaan mahdollisuus tulla esiintymään valmiisiin puitteisiin Kulttuurikellariin. Lavalla on valmiina perusäänentoistojärjestelmä, flyygeli, rummut, kitara- ja bassovahvistimet. Lisäksi käytettävissä on asiantuntijan apu tekniikan kanssa. Kuluista vastaa Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimi, joka tuottaa tapahtuman. Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumiin.

Ilmoittaudu esiintyjäksi

Esiintyjäksi voi ilmoittautua verkossa täytettävällä lomakkeella. Varattavat ajat ovat 45 minuuttia. Aika sisältää roudauksen ja sound checkin max. 20min ja esitysajan max. 25min. Sama esiintyjä voi esiintyä vain yhden kerran illan aikana.

Esiintyjäksi voi ilmoittautua Muut esittävät taiteet -tapahtumailtaan 4.10. saakka ja Musiikki-iltaan 11.10. saakka.

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/sln-openstage2022

Esiintyjät julkistetaan kaksi päivää ennen esiintymispäivää.