Hyppää sisältöön

Open Stage – Lava on vapaa – ilta huhtikuussa, esiintyjäksi ilmoittautuminen käynnissä

Open Stage – Lava on vapaa – tapahtumailta järjestetään Savonlinnan Kulttuurikellarissa 14.4.2023. Musiikin tekijöillä ja esiintyjillä on mahdollisuus tulla esiintymään valmiisiin puitteisiin live-yleisön eteen. Esiintyjäksi voi ilmoittautua 11.4. klo 12 saakka.

Open Stage – Lava on vapaa – tapahtumaillat järjestettiin ensimmäistä kertaa vuoden 2021 marraskuussa. Kyseessä on vapaaseen esiintymiseen perustuva yleisötapahtuma, mihin ovat tervetulleita kaikki lavataiteet. Aluksi musiikki ja muut esittävät taiteet järjestettiin erillisinä iltoina. Huhtikuun Lava on vapaa -illassa kuullaan musiikkia. Nyt kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa savonlinnalaisessa kulttuurielämässä.

– Esitykset ovat tuoneet mukavasti yleisöä paikalle. Lavalla on nähty ammattiesiintyjiä, uraa kehitteleviä esiintyjiä ja ensimmäisiä julkisia esiintymisiä kokevia esiintyjiä. Yhteistä heillä kaikilla ovat luovuus ja halu esiintyä, kertoo kaupungin kulttuurituottaja Elina Kosonen.

Esiintyjille tarjotaan mahdollisuus tulla esiintymään valmiisiin puitteisiin Kulttuurikellariin, joka toimii tärkeänä yhteistyökumppanina ja tapahtumakonseptin linkkinä. Lavalla on valmiina perusäänentoistojärjestelmä, flyygeli, rummut, kitara- ja bassovahvistimet. Lisäksi käytettävissä on asiantuntijan apu tekniikan kanssa. Kuluista vastaa Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimi, joka tuottaa tapahtuman. Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan.

Ilmoittaudu esiintyjäksi

Esiintyjäksi voi ilmoittautua verkossa täytettävällä lomakkeella. Varattavat ajat ovat 45 minuuttia. Aika sisältää roudauksen ja sound checkin max. 20min ja esitysajan max. 25min. Sama esiintyjä voi esiintyä vain yhden kerran illan aikana.

Esiintyjäksi voi ilmoittautua 11.4. klo 12 saakka. Ilmoittaudu tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/sln-openstage2023

Esiintyjät julkistetaan kaksi päivää ennen esiintymispäivää.