Hyppää sisältöön

Ota kantaa Etelä-Savon päihdetilanteeseen – vastaa kyselyyn 29.11. mennessä

Etelä-Savon päihdetilannekyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista.

Kyselyllä selvitetään, millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn tuloksia käytetään parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Etelä-Savon alueen kunnissa.

Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti perjantaihin 29.11.2019 saakka. Kyselyyn vastaaminen n. 5-10 minuuttia.

Vastaa kyselyyn tästä

Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työn kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa, ja ehkäisevää päihdetyötä tekevien kehittämisverkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä.

Tiedon keruusta vastaa asuinkuntasi ja tiedon käsittelystä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen hyvinvointikoordinaattori.

Kiitos, että autat paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!