Hyppää sisältöön

Pikatreffeillä rakennetaan taiteen ja kulttuurin sekä matkailu- ja ravintola-alan yhteistyötä

Savonlinnan alueen kulttuurintekijät, matkailu- ja ravintola-alan yrittäjät sekä erityisesti ruoka-alan toimijat toivotaan mukaan yhteiseen verkostoitumistapahtumaan.

Savonlinnan Kulttuurikellarissa on marraskuisena iltana luvassa tiivistä tunnelmaa, kun alueemme taide- ja kulttuurialojen ja erityisesti ruoka-, matkailu- ja ravintola-alojen tekijät verkostoituvat pikatreffit-tapahtumassa.

Eri alojen toimijat pääsevät yhteisen illan aikana esittäytymään toisilleen ja ideoimaan yhdessä konkreettisesti tapahtumakonsepteja, joissa yhdistyvät ruoka ja taide.

Tarjotaanko talvituristille luksuselämys tai yhdistetäänkö pizza kuorolauluun?

Uusi tapahtuma voi olla taiteilijan ja ruokatoimijan yhteistyö tai ruokailu voidaan tuoda osaksi kulttuuritapahtumaa. Kaikenlaiset ideat ovat tervetulleita – vaikkapa kulttuurituote talviselle erämatkailijalle tai pizzan ja kuorolaulun sopuisa yhteiselo.

– Pikatreffit ovat oiva tilaisuus lähteä hakemaan kumppaneita ja päästä esittelemään omaa osaamistaan ja yritystoimintaansa alueemme muille toimijoille. Ajatuksena on rakentaa yhteistyötä ruoka- ja kulttuuritoimijoiden välille ja tuottaa aivan uudenlaisia tapahtumia. Kannustankin kaikkia mukaan matalalla kynnyksellä, kertoo Marita Kajander, Savonlinnan elinkeinopalveluiden tapahtumapäällikkö.

Tapahtumassa on tarjolla ajankohtaista tietoa Taste Saimaa -verkostoon liittymisestä ja Saimaa Region of Gastronomy -juhlavuodesta 2024.

Tapahtuma järjestetään 21.11.2023 klo 17 Kulttuurikellarilla. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Tapahtuman järjestävät Savonlinnan kaupungin elinkeinopalvelut ja kulttuuritoimi sekä Sakke ry ja Savonlinnan Seudun Matkailu Oy.

Ilmoittautuminen: elinkeinopalvelut.fi/ajankohtaista