Hyppää sisältöön

S creatives esittelee Savonlinnan luovat alat ja avaa katugallerian Satamapuistoon Olavinpäiväksi

Verkkosivuille avattu osaajien esittely laajenee keskustaan 29.7. pystytettävään katugalleriaan, jolla halutaan nostaa tietoisuutta alasta.

Savonlinnassa asuu tai työskentelee lähes 300 luovan alan ammattilaista. Luovien alojen osaamista esitellään S creativesin verkkosivuilla, ja nyt myös Pyhän Olavin päivänä Savonlinnan keskustassa.

– Valokuvaaja Iita Sillanpää kuvasi parisenkymmentä luovan alan osaajaa kesäkuussa, ja saamme osan kuvista edustavasti nyt esille kaupungille. Meillä luovan alan ammattilaisilla on Savonlinnassa vaikka mitä osaamista, josta moni ei tiedä mitään, tätä tilannetta pyritään muuttamaan, kertoo S creativesin projektipäällikkö Veera Kolehmainen.

Verkkosivuille avattu osaajien esittelyitä, myös paljon muuta meneillään

Savonlinnalainen luovien alojen verkosto S creatives esittelee verkkosivuillaan seudun luovan alan ammattilaisia. Verkosto vetää puoleensa myös savonlinnalaislähtöisiä, paikallisesta toiminnasta kiinnostuneita tekijöitä. Verkkosivuille on nyt avattu luovien alojen tekijöiden esittelyjä ja mukana on mm. kirjailijaa, urkuria, muusikkoa, kuvataiteilijaa, valokuvaajaa, veistäjää, runoilijaa, tanssinopettajaa ja suunnittelijaa.

– S creatives järjestää luovien alojen verkostolle tapaamisia noin kerran kuukaudessa, minkä lisäksi kehitetään parhaillaan Savonlinnaan myös uutta kulttuurijulkaisua sekä luovien alojen festivaalia. Paljon on meneillään! toteaa Kolehmainen.

Katugalleria nähtävillä Satamapuistossa 29.7. alkaen.

Luovien alojen ammattilaiset nyt S creativesin verkkosivuilla: www.screatives.fi/tekijat