Hyppää sisältöön

Savonlinna Live! -hanke tukee matkailu-, kaupan ja palvelualan yritysten liiketoimintaedellytyksiä kesä- ja syyskaudella

Savonlinnan kaupunki on saanut koronan aiheuttamaan poikkeustilanteeseen tukea Savonlinna Live!-hankkeen toteuttamiseen Euroopan sosiaalirahastolta Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta. Hanke käynnistyi 18.5. ja sen kesto on viisi kuukautta.

Hankkeen tavoitteena on kartoittaa pikaisesti matkailu-, kaupan- ja palvelualan sekä tapahtumien liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuudet tulevalle kesä- ja syyskaudelle sekä pyrkiä turvaamaan yritysten toimintaedellytykset äkillisessä toimintaympäristön muutoksessa.

Hankkeella voidaan tukea mm. yritysten liiketoiminnan kehittämistä, uusien tuotteiden ja palveluiden luomista, digitaalisten markkinointi- ja myyntikanavien hyödyntämistä sekä kaupungin elävöittämistä kehittämällä yhdessä toimijoiden kanssa erilaisia pop up-tapahtumia.

Hanketta toteuttaa neljän henkilön hanketiimi, jonka tehtävänä on auttaa matkailu-, kaupan ja palvelualan yrityksiä tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä vastaamaan koronasta aiheutuviin liiketoiminnan muutoksiin. Hanke auttaa kehittämään pop up-tapahtumia, kaupunkikuvan elävöittämistä sekä digitaalisten markkinointikanavien hyödyntämistä yritysten liiketoiminnan tukena erityisesti luontopalveluiden osalta. Lisäksi hankkeessa on yritysneuvoja, joka opastaa yrityksiä muutostilanteesta selviämisessä.

Yritykset voivat kertoa ensisijaiset kehittämistarpeet vastaamalla kyselyyn.

Hanketta hallinnoi Savonlinnan Hankekehitys Oy. Lisätietoja hankkeesta antaa yrityspalvelupäällikkö Juha Turtiainen puh. 044 571 5853.

Hanketiimin yhteystiedot

Tarja Koskimaa
Matkailuyritysten palveluliiketoiminnan kehittäminen
Puh. 040 506 8290, tarja.koskimaa(@)savonlinna.fi

Pekka Turunen
Kaupan ja palvelualan yritysten liiketoiminnan kehittäminen
Puh. 0500 153 305, pekka.turunen(@)savonlinna.fi

Jari Naukkarinen
Tapahtumien ja ohjelmapalveluiden kehittäminen, kaupunkikuvan elävöittäminen
Puh. 045 112 2456, jari.naukkarinen(@)savonlinna.fi

Heidi Lehtosaari
Digitaaliset markkinointikanavat yritysten liiketoiminnan tukena (luontopalvelut)
Puh. 040 822 7893, heidi.lehtosaari(@)savonlinna.fi

Päivi Nousiainen
Yritysneuvonta muutostilanteessa
Puh. 045 7731 8811, paivi.nousiainen(@)savonlinna.fi