Hyppää sisältöön

Savonlinnalaiset teknologiayritykset etsivät jatkuvasti uusia työntekijöitä

Teknologiateollisuus on Suomen suurin vientiala ja merkittävin elinkeino. Savonlinnan seudulla on maailmanluokan osaamista selluteollisuudessa ja vahvaa tekemistä elektroniikka- ja sähköalalla. Teknologiateollisuus työllistää Savonlinnassa tällä hetkellä noin tuhat henkilöä, ja uusia työntekijöitä etsitään jatkuvasti lisää.

Olitpa hitsaaja, sähkö- tai metallialan osaaja, diplomi-insinööri tai tohtori, mielekästä tekemistä löytyy varmasti. Useimmilla yrityksillä on kovat kasvutavoitteet, ja paikkoja voi avautua nopeastikin!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja seutumme toimintaympäristöön osoitteessa Savonlinnaan.fi. Vaikka sopivaa paikkaa ei olisikaan juuri nyt avoinna, kannattaa olla aktiivinen yritysten suuntaan.

Teknologia-alan yritykset tarjoavat kestäviä ratkaisuja ihmisten, ympäristön ja yhteiskunnan ongelmiin. Alan yritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen tuloja, joilla ylläpidetään suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus koostuu viidestä päätoimialasta: elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka.