Hyppää sisältöön

Savonlinnan alueellisen jätelautakunnan toimialueen jätehuoltomääräysten luonnos nähtävillä 6.11. saakka

Savonlinnan kaupungin sekä Rantasalmen ja Enonkosken kuntien yhteinen kunnallinen jätehuoltoviranomainen Savonlinnan alueellinen jätelautakunta uudistaa jätehuoltomääräyksensä. Nykyisin voimassa olevat määräykset ovat tulleet voimaan 15.3.2014. Jätelaissa tapahtuneiden ja siihen tehtävien muutosten sekä vuoden 2014 jälkeen jätehuollossa tapahtuneiden muutosten takia jätehuoltomääräykset on perusteltua päivittää.

Jätehuoltomääräysten luonnos on yleisesti nähtävillä jätelautakunnan internet-sivuilla sekä Savonlinnan kaupungin ja Rantasalmen sekä Enonkosken kuntien palvelupisteissä. Jätelautakunnan sivuilla olevaa luonnosta pääsee tarkastelemaan alla olevasta linkistä. Jätehuoltomääräyksissä on korostettu punaisella ne asiat, jotka muuttuisivat nykyisin voimassa oleviin määräyksiin nähden.

Luonnos jätehuoltomääräyksistä xx.xx.2021 alkaen (pdf)

Ne henkilöt, joiden elinympäristöön, työntekoon tai muihin oloihin jätehuoltomääräyksillä voi olla huomattava vaikutus, voivat antaa kommentteja luonnoksesta. Annetut kommentit ovat julkisia ja ne otetaan huomioon jätehuoltomääräysten viimeistelemisessä.

Kommenttien jättäminen jätehuoltomääräysten luonnoksesta

Kirjalliset kommentit lähetetään sähköisesti osoitteeseen jatelautakunta(at)savonlinna.fi.
Saatteessa pyydetään mainitsemaan asianumero 432/2020.

Postitse lausunnon voi toimittaa osoitteeseen:
Savonlinnan kaupunki
Alueellinen jätelautakunta
Olavinkatu 27
57130 Savonlinna

Kommentit tulee jättää 6.11.2020 klo 16.00 mennessä. Huomioon otetaan vain määräaikaan mennessä annetut kommentit.

Valmistelijat

Lisätietoja jätehuoltomääräysluonnoksesta antaa jätehuoltoinsinööri Pirkko Räikkönen, 044 417 4612, pirkko.raikkonen(at)savonlinna.fi