Hyppää sisältöön

Savonlinnan arvolippu 65-vuotta täyttäneille ja 13-17-vuotiaille 1.7.2019 alkaen

Savonlinnan arvolippua täydennetään 1.7. alkaen 65-vuotta täyttäneiden sekä 13-17-vuotiaiden arvolipulla. Näillä arvolipuilla tehdyn matkan hinta on kaksi euroa per suunta.

Arvolippu ei ole henkilökohtainen, joten sillä voi maksaa useamman henkilön matkan samaan aikaan matkustettaessa tai lippua voi lainata esimerkiksi perheenjäsenelle. Eri ikäisille matka on eri hintainen. Myöskään savonlinnalaisuutta ei vaadita. Arvolipulle voi ladata maksimissaan 250 euroa, eikä minimilatauksen määrää ole määritelty. Arvolippu on voimassa kolme vuotta.

Arvolipulla voi matkustaa kaupunkialueen paikallisliikenteen vuoroissa, joita ovat linjat 1-4 ja koulupäivien apuvuoro 5, sekä Linja-autoliike S. Kosonen Oy:n vuoroissa Nojanmaan ja Savonlinnan linja-autoaseman välillä. 65-vuotta täyttäneet voivat matkustaa arvolipulla myös palveluliikenteessä (PALI 1 ja PALI 2).

Lipputuotteita voi ostaa 1.7.2019 alkaen Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Savonlinnan Matkahuollon asiamiespiste on Kahvila Aromi linja-autoasemalla. Ensimmäisen matkakortin oston yhteydessä peritään korttimaksu 6,50 €. Matkakortin lataus onnistuu edellä mainittujen lisäksi myös R-kioskeissa ja busseissa.

Arvolipputuotteet ja niiden hinnat:

  • 1 €/suunta 4-11 -vuotiaat
  • 2 €/suunta 13-17 -vuotiaat, 1.7. alkaen
  • 3 €/suunta 18-64 -vuotiaat
  • 2 €/suunta 65-vuotta täyttäneet, 1.7. alkaen
  • 5 €/suunta
    Linja-autoliike S. Kosonen Oy:n liikennöimissä Kerimäki-Savonlinna vuoroissa

Kaikki lipputuotteet ja lisätietoja