Hyppää sisältöön

Savonlinnan elinkeinopalvelut koottu uudelle sivustolle – tutustu myös yrityshakuun

Savonlinnan elinkeinopalveluille on luotu uudet kotisivut, joista kaikki palvelut ja toimijat löytyvät helposti ja kootusti yhdestä paikasta.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja palveluidemme pariin!

elinkeinopalvelut.fi

Uudelle sivustolle löydät myös kaupungin kotisivuilta Yrittäjä-navigoinnin alta.

Savonlinnan seudun yritys- ja palveluhakemisto

Uusilta kotisivuilta löydät myös yritys- ja palveluhakemiston, jossa ovat tiedot kaikista Savonlinnan seudun, Enonkosken, Rantasalmen ja Sulkavan yrityksistä. Hakemiston kautta pääset myös päivittämään oman yrityksesi tietoja.

Savonlinnan elinkeinopalvelut

Savonlinnan kaupunki on vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Luomme edellytyksiä yritysten sijoittumiselle ja kasvulle Savonlinnassa sekä teemme työvoiman saatavuutta parantavia ja elinkeinoelämää piristäviä toimia.

Savonlinnan elinkeinopalvelut palvelee aloittavia, toimivia sekä kasvu- ja kehittämishaluisia yrityksiä yritystoiminnan kaikissa vaiheissa. Kehitämme yhdessä yrityksellesi mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset menestyä ja luoda pysyviä työpaikkoja. Palvelemme myös yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa.

Elinkeinopalvelut on järjestetty kattavan verkoston yhteistyöllä. Toimijoita ovat kaupungin elinkeinotoimi, Itä-Savon Uusyrityskeskus ry, Savonlinnan Hankekehitys Oy, Savonlinnan Seudun Matkailu Oy ja Savonlinnan Yritystilat Oy. Näiden lisäksi elinkeinopalveluita toteutetaan myös lähimpien sidosryhmien, kuten alueen oppilaitosten (Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Xamkin ja ammattiopisto SAMIedun), kanssa hanke- ja muulla yhteistyöllä.