Hyppää sisältöön

Savonlinnan kaupan palveluverkkoselvitys valmistunut – esittelytilaisuus 10.2.2021 klo 12-14

Kaupan palveluverkkoselvitys on kokonaisnäkemys Savonlinnan kaupan kehitysnäkymistä ja kehitystarpeista vuoteen 2040 mennessä. Selvitykseen sisältyi kysely- ja haastattelututkimus, jolla selvitettiin Savonlinnan asukkaiden ja yritysten näkemyksiä Savonlinnan kaupan palvelujen nykytilasta ja kehittämistarpeista.

Marraskuussa 2020 toteutettu asukaskysely innosti savonlinnalaisia arvioimaan Savonlinnan kaupan palvelujen nykytilaa ja kehittämistarpeita ja esittämään runsaasti parannusehdotuksia. Vastauksia saatiin yli 400. Myös yrityksiltä saatiin arvokasta tietoa yrityksille tärkeistä asioista. Tuloksia hyödynnetään Savonlinnan kaupan palvelujen ja keskustan kehittämistyössä.

Palveluverkkoselvityksen esittelytilaisuus

Savonlinnan kaupan palveluverkkoselvityksen esittelytilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä keskiviikkona 10.2.2021 klo 12-14. Tilaisuudessa selvitystä esittelevät kaupungin ja FCG Finnish Consulting Group Oy:n edustajat. Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää Teamsin kommentointikentässä. Tilaisuutta ei tallenneta eikä se ole katsottavissa myöhemmin.

Osallistumislinkki tilaisuuteen löytyy osoitteesta www.savonlinna.fi/yleisotilaisuus