Hyppää sisältöön

Suklaata ja sukkia seudun nuorille

Neppari – nuorten monialainen ohjaus- ja palveluverkosto haastoi marraskuun alussa Savonlinnan kauppiaat ja yrittäjät suklaalahjoitukseen seudun nuorten hyväksi. Samalla haastettiin myös neulojat neulomaan villasukkia nuorille.

Lahjoituksena on nyt saatu jo lähes 700 paria kaikenkokoisia sukkia. Suklaata on lahjoitettu niin paljon, että sukka ja suklaa -paketteja voidaan jakaa noin 250:lle nuorelle.

Savonlinnan kaupungin etsivässä nuorisotyössä työskentelevät Sariia Linnamurto ja Eeva Karjalainen vetävät Neppari-verkostoa. He ovat iloisesti yllättyneitä kampanjan onnistuneesta toteutumisesta.

– On ilo jakaa nuorille villasukkia ja suklaata yhteistyössä verkoston kanssa. Neppari käyttää sloganinaan ”Nuorten puolella Savonlinna” ja se tuli kyllä toteutuneeksi tässäkin, nuorten eteen yhdessä tekemisen meiningissä, Sariia ja Eeva iloitsevat.

Neppari-verkosto kiittää lankalahjoituksista Kristillistä opistoa ja Savonlinnan seurakunnan nuorisotyötä sekä suklaasta Samiedua, Kerimäen S-markettia, K-Market Kirkkokadun kauppiasta ja Savonrannan Marttoja.

Verkosto haluaa myös kiittää kaikkia sukkia neuloneita henkilöitä, eri alueiden Marttoja, Keskikaupungin lähetyspiiriä, Sosteria sekä 4H:ta.

Sukkien jako tapahtuu eri toimijoiden kautta ennen joulua.

Instagramissa Neppari-toimintaa voi seurata: nuortenpuolellasavonlinna.