Hyppää sisältöön

Ui Elämäsi Kuntoon -uintikampanja lokakuussa PikkuSaimaassa

Savonlinnan uimahalli PikkuSaimaa on mukana Ui Elämäsi Kuntoon -uintikampanjassa. Kampanja-aika on 1.-31.10.2023. Kampanjan järjestää Suomen uimaliitto yhteistyökumppaneineen.

Uintikampanjan tavoitteena on lisätä liikettä uimahalleissa, uimaseuroissa ja yrityksissä, sekä innostaa mahdollisimman moni aikuinen uimaan ja liikkumaan vedessä säännöllisesti.

Jokainen kampanjaan osallistuva vesiliikunnan harrastaja voi kirjata uimiaan metrejä ja vesijumppaamiaan tai -juoksemiaan minuutteja Ui Elämäsi Kuntoon -mobiilisovellukseen. Sovelluksesta valitaan vesiliikuntapaikaksi Uimahalli PikkuSaimaa.

Kampanjan päätteeksi yhdeksän aktiivisinta uimahallia palkitaan: kussakin kokoluokassa eniten metrejä, eniten vesiliikuntaminuutteja sekä eniten kävijämäärään suhteutettuja osallistujia keränneet hallit. PikkuSaimaa on keskisuurten uimahallien sarjassa, 60 001–160 000 vuosittaista kävijää.

-Kaikki mukaan, tämä on samalla myös uimahallien välinen kilpailu. Vesiliikutaan PikkuSaimaa voittoon, kannustaa uimaopettaja-uinninvalvoja Minna Tarnanen.

Ui Elämäsi Kuntoon -mobiilisovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Play -kaupasta.