Hyppää sisältöön

Uusi mobiililippu otetaan käyttöön Savonlinnan paikallis-, palvelu- ja lähiliikenteessä 1.8.2020

Matkahuollon Reittihaku ja Liput -sovellus laajenee Savonlinnaan. Sovelluksella voi ostaa ja maksaa Savonlinnan paikallis-, palvelu- ja lähiliikenteen mobiililiput 1.8.2020 alkaen.

Kuluneen kevään aikana mobiililippujen kysyntä ja käyttö paikallisliikenteessä lisääntyi. Savonlinnassa käytössä ollut Savonlinjan Meejo-mobiilisovellus loppuu 30.6.

-Todella hienoa, että saimme kumppaniksi valtakunnallisen Matkahuollon ja että he ovat kehittäneet sovelluksen myös paikallisliikenteen lippujen ostoon. Erittäin hyvänä lisänä pidän mahdollisuutta ostaa samasta sovelluksesta myös kaukoliikenteen lippuja, kertoo logistiikkapäällikkö Pia Hokka-Itkonen.

Matkahuollon sovellus sisältää paikallisliikenteen lipputuotteiden lisäksi koko Suomen bussien kaukoliikenteen sekä muiden operaattorien tuottamaa liikennettä. Matkustaja voi hakea sovelluksessa reittivaihtoehdot osoitteesta osoitteeseen, jolloin hän saa näkyville aikataulutetun, karttapohjaisen opastuksen sekä liput tulevalle matkalle. Mobiililippu aktivoituu matkasuunnitelman mukaisesti.

Mobiililipun voi myös ostaa suoraan sovelluksesta tekemättä reittihakua. Matkustaja voi valita aktivoiko mobiililipun heti vai myöhemmin haluamanaan ajankohtana. Aktivoitu mobiililippu on voimassa 60 minuuttia.

Sovelluksella ostetut matkaliput näytetään sovelluksesta kuljettajalle.

Reittihaku ja Liput -sovellus löytyy älypuhelimen sovelluskaupasta

Maksuttoman Matkahuolto Reittihaku ja Liput -sovelluksen voi ladata omaan älypuhelimeensa sovelluskaupasta, iOS-puhelimiin App Storesta ja Android-puhelimiin Google Play -kaupasta.