Hyppää sisältöön

Uusi mobiililippu-tuote otetaan käyttöön Savonlinnassa

Linjalla-mobiilisovellus laajenee 20.9.2019 alkaen Savonlinnan paikallis- ja palveluliikenteeseen sekä Savonranta-Kerimäki ja Punkaharju-Savonlinna -väliseen lähiliikenteeseen.

Savonlinnan paikallis-, palvelu- ja lähiliikenteessä voi 20.9.2019 alkaen maksaa matkan mobiilimaksulla Linjalla-sovelluksella. Mobiililipun käyttö vaatii käyttäjän rekisteröitymisen, koska mobiililippu on henkilökohtainen ja matkalippu tulee olla tarkastettavissa matkustajan mobiilisovelluksesta.

Sovellukseen voi tallentaa omia maksukortteja maksamisen nopeuttamiseksi. Ostettu mobiililippu on aktivoitava vuorokauden sisällä ostohetkestä. Aktivoitu mobiililippu on voimassa 60 minuuttia. Aktivoitua matkalippua näytetään kuljettajalle älypuhelimesta.

Sovelluksella ostetulla lipulla matkustaminen on hiukan edullisempaa matkustajalle. Esimerkiksi paikallis- ja palveluliikenteen lippu maksaa sovelluksessa 3,00€, tasataksan mukainen normaali hinta on 3,30€.

– BusPay lopetti Mobiililippu palvelun Savonlinnassa 15.9. joten on hienoa, että saimme matkustajille korvaavan tuotteen näinkin nopeasti, iloitsee Savonlinnan kaupungin logistiikkapäällikkö Pia Hokka-Itkonen.

Linjalla-sovelluksesta voi ostaa myös kaukoliikennematkoja. Sovellus päivittyy loppuvuodesta valtakunnalliseksi lippupalveluksi tuoden matkustajille uusia reittejä ja lisäpalveluita matkustamiseen. Maksuton Linjalla-mobiilisovellus on ladattavissa oman älypuhelimen sovelluskaupasta, iOS-puhelimiin App Storesta ja Android-puhelimiin Google Play -kaupasta.