Hyppää sisältöön

Uusia padel-kenttiä mahdollista rakentaa Nojanmaahan ja Kerimäelle

Savonlinnan kaupunki asettaa kaksi uutta padel-kentän paikkaa haettavaksi. Yritykset voivat hakea määräaloja ja rakentaa paikalle padel-kentän.

Toinen padel-kentän paikka sijaitsee Nojanmaassa entisen Nojanmaan kirjaston viereisellä tontilla. Toinen kenttäpaikka sijaitsee Kerimäellä nykyisen liikuntapuiston tontilla, hiekkakentän ja järven välisellä alueella. Molempien tonttien pinta-ala on noin 1000m2 ja vuosittainen vuokra 375 euroa.

Kenttien määräalat sijaitsevat yleiseen käyttöön tarkoitetulla kaava-alueella. Tämän vuoksi alueille muodostettavat palvelut tulee järjestää siten, että ne ovat avoimesti kaikkien saatavilla. Padel-kentän käyttöä ei saa esimerkiksi rajata vain tietyn seuran jäsenille. Liiketoimintaa kenttien vuokrauksessa voi kuitenkin tehdä.

– Uskon, että määräalat tullaat vuokraamaan tai varaamaan hyvinkin nopeasti, sillä padel-kentistä on tullut alkuvuoden aikana muutamia kyselyitä. Onneksi löysimme hyvät sijainnit tuleville uusille kentille, kertoo maankäyttöinsinööri Riku Mönkkönen.

Hakemukset tulee olla perillä 23.4.2021 klo 12.00 mennessä. Ne voi toimittaa osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, Tonttipalvelut, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna tai sähköpostilla tontit@savonlinna.fi.

Mikäli määräaloista jätetään useita hakemuksia, saaja ratkaistaan arpomalla.

Lisätiedot ja hakemuslomake löytyvät kaupungin kotisivuilta osoitteesta: https://www.savonlinna.fi/asukas/rakentaminen/tonttipalvelut/myytavana_olevat_kohteet/padel