Hyppää sisältöön

Viistonnisen äänestystulos selvillä – elokuvaliput kaikille seiskaluokkalaisille

Viime viikolla seitsemäsluokkalaiset äänestivät Savonlinnan kaupungin nuorille osoittaman 5000 euron rahasumman käytöstä. Selvän voiton vei ehdotus, jossa toivottiin elokuvalippua jokaiselle seiskaluokkalaiselle.

”Viistonnisella hankitaan elokuvaliput Savon Kinojen elokuvateattereihin kaikille Savonlinnan seiskaluokkalaisille. Elokuvalipun lisäksi kaikki tulevat saamaan herkkulipun, joka oikeuttaa limuun ja poppareihin. Liput toimitetaan kouluille toukokuun aikana. Kiitos ehdotusten tekijöille, äänestäjille sekä kaikille Viistonnisen ideointiin ja toteutukseen osallistuneille”, summaa Savonlinnan kaupungin hyvinvointi- ja osallisuussuunnittelija Johanna Paananen.

Äänestys toteutettiin Kerimäen, Mertalan, Punkaharjun ja Talvisalon yläkouluissa. Yläkoulujen oppilaskuntien edustajat laskivat äänet ja voittanut ehdotus sai äänistä noin 35 %. Sen takana oli tasaisesti viisi ehdotusta 8–9 %:n tuntumassa. Kaikkiaan ehdotuksia oli 14. Aihe tuntui herättävän kiinnostusta nuorissa, sillä äänestysprosentti oli 88,1 %.

Lisätietoja:
Johanna Paananen, hyvinvointi- ja osallisuussuunnittelija
johanna.paananen@savonlinna.fi
050 340 9945