Yrittäjä

Yrittäjä

Savonlinnan kaupunki on vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Alueelle on sijoittunut maailman johtavia teknologia- ja metsäyrityksiä. Venäjän läheisyys tuo mahdollisuuksia muun muassa matkailuun.

Toimintaympäristö

Toimintaympäristö

Savonlinna tarjoaa yrittämiseen ja asumiseen ainutlaatuisen ympäristön. Kaupunki on helposti saavutettavissa maanteitse, vesiteitse ja ilmateitse. Suorat lennot Helsingistä kaksi kertaa päivässä on suunniteltu liike-elämän tarpeisiin.

 
Elinkeinopalvelut

Elinkeinopalvelut

Palvelemme aloittavia, toimivia sekä kasvu- ja kehittämishakuisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa. Luomme yhdessä yrityksellesi mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset menestyä ja luoda pysyviä työpaikkoja seudulle. Asiantuntijamme ovat käytössäsi!

 
Toimitilat

Toimitilat

Savonlinnassa on toimivia mahdollisuuksia ja käyttövalmiita toimitiloja erilaisiin tarpeisiin. Tilakustannukset ovat erittäin kilpailukykyiset. Kaupungilla on toimitiloja Savonlinnan keskusta-alueella sekä Kerimäellä, Punkaharjulla ja Savonrannalla.

 
Yritystontit

Yritystontit

Savonlinnan kaupungilla on tarjolla yritystontteja Savonlinnan, Kerimäen, Punkaharjun ja Savonrannan alueilla. Tonttikoot voidaan räätälöidä yrittäjän tarpeiden mukaan. Ensisijaisesti yritystontit vuokrataan, mutta tontin voi ostaa omakseen sovitusti rakentamisen jälkeen.