Hyppää sisältöön

Menestystä PikkuSaimaalle Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjassa

Uimahalli PikkuSaimaa voitti Eniten uintimetrejä -sarjan Suomen uimaliiton järjestämässä Ui Elämäsi Kuntoon -uintikampanjassa. PikkuSaimaa kuului keskisuurten uimahallien sarjaan.

Kampanjaan osallistuneet vesiliikunnan harrastajat kirjasivat itse uimiaan metrejä ja vesijumppaamiaan tai -juoksemiaan minuutteja Ui Elämäsi Kuntoon -mobiilisovellukseen. Kampanjaan osallistui PikkuSaimaassa 99 henkilöä. Tuloksena oli 712 750 uintimetriä ja 36 510 vesiliikuntaminuuttia. Uintimetreillä PikkuSaimaa voitti keskisuurten uimahallien, 60 001–160 000 vuosittaista kävijää, Eniten uintimetrejä -sarjan.

– Suuret kiitokset kaikille osallistujille! Palkinnot on arvottu kaikkien osallistujien kesken ja voittajiin on otettu yhteyttä. Ensi vuonna sitten uudestaan, iloitsee uimaopettaja-uinninvalvoja Minna Tarnanen.

Uintikampanjan tavoitteena oli lisätä liikettä uimahalleissa, uimaseuroissa ja yrityksissä, sekä innostaa mahdollisimman moni aikuinen uimaan ja liikkumaan vedessä säännöllisesti. Kampanja järjestettiin lokakuussa.

Tarkemmat tulokset löytyvät kampanjan sivustolta: https://www.uielamasikuntoon.com/uimahalleille/tulokset/