Hyppää sisältöön

Open Stage – Lava on vapaa -tapahtumaillat Kulttuurikellarissa 18. ja 23.11.

Open Stage – Lava on vapaa -tapahtumat järjestetään ensimmäistä kertaa Savonlinnassa 18. ja 23.11. Kulttuurikellarissa. Torstain 18.11. ilta on täynnä esiintyjiä, mutta toiseen iltaan voi vielä ilmoittautua esiintyjäksi. Tapahtumaillat ovat avoimia kaikenikäisille ja niihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Torstai 18.11. esiintyjät ja aikataulu:

klo 16.30–17 Bloodspell – soittaa pääosin raskasta metallia (lähinnä black ja thrash). Omia ja cover -kappaleita.

klo 17–17.30 Jukka Laaksonen – soittaa pianolla perinteistä, melodista jazz-musiikkia, laulu. Taustalla iPad -ohjelmaa, joka synnyttää esityksen pohjaksi esiohjelmoidun, tyylinmukaisen rumpu- ja bassosäestyksen.

klo 17.30–18 Puruveden Pelimannit – soittaa ja laulaa kansanmusiikkia soittimin, viulu, harmonikka, kitara, klarinetti, mandoliini, harmoni, basso ja laulu

klo 18–18.30 Helena Strand – värikäs ja tunteikas rakkauslaulujen ja gospelin sekoitus

klo 18.30–19 MC Sige – joensuulainen räppäri, joka esittää suomenkielistä räppiä. esitys koostuu omista kappaleista

klo 19–19.30 Kimmo Salmenoja – ”mies ja kitara” pohjalta lauluja, ihmisten tarinoista ja kertomuksista erilaisista aivosairauksista (esim. alzheimer, parkinson, avh)

klo 19.30–20 Emmi Kettunen & Onni Salmenkivi – Emmi Kettunen laulaa ja Onni Salmenkivi säestää pianossa. Luvassa muutama cover biisi ja Onnin omaa tuotantoa.

klo 20–20.30 Lakeside Quintet – taikkarilainen melkein ylioppilasbändi, jazzia luvassa

klo 20.30–21 Sidewalks – Savonlinnan taidelukiossa perustettu alternative rock-yhtye. Omaa tuotantoa muutaman biisin verran. Vaikutteita musiikkiin on otetty mm. Pearl Jamilta, Foo Fightersilta sekä Soundgardenilta. Jyry Pietikäinen laulu, Jesse Paunonen kitara, Onni Salmenkivi baso ja laulu, Verneri Rautiainen rummut

klo 21–21.30 Improtreffit: Maija Anttila & Sirkka Kosonen – Maija Anttila (klarinetit) ja Sirkka Kosonen (laulu) ovat kumpikin tahoillaan erikoistuneet vapaaseen improvisaatioon niin akateemisissa kuin underground-ympyröissä. Open Stage -tapahtumassa improtreffeillä he improvisoivat ensimmäistä kertaa yhdessä.

Seuraava Open Stage – Lava on vapaa -tapahtuma järjestetään tiistaina 23.11. Vielä on vapaana runsaasti esiintymisaikoja, joita nyt tarjotaan myös musiikin esittäjille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 19.11. klo 13.00 mennessä osoitteeseen elina.kosonen@savonlinna.fi.