Hyppää sisältöön

Tule mukaan kehittämään matkailu- ja tapahtumakumppanuuksia

Savonlinnan kaupunki kehittää strategian mukaisesti ympärivuotista matkailua tapahtumatoiminnan kautta. Kuntalaisille järjestetään kaksi avointa keskustelutilaisuutta, joiden tarkoituksena on kuulla tapahtumajärjestäjien sekä avustuksien saajien näkemyksiä matkailu- ja tapahtumakumppanuuksien kehittämiseen liittyen.

Avustukset ja erilaiset kumppanuudet tapahtumajärjestäjien kanssa ovat yksi keskeinen keino viedä ja kehittää tapahtumatoimintaa eteenpäin. Kaupungin tapahtumapalvelut valmistelee yhteistyössä kaupungin muiden toimialojen kanssa avustuksiin ja yhteistyöhön liittyvää uudistusta.

Tapahtuma-avustukset ja muut mahdolliset kumppanuudet ovat syksyn 2023 aikana valmistelussa niin, että tavoitteena olisi viedä uudistusta eteenpäin yhdessä talousarvio 2024 valmistelun kanssa. Asia on siis vielä keskeneräinen, eikä mitään päätöksiä ole muutoksien suhteen vielä tehty.

-Kaupungin puolelta haluamme tässä vaiheessa osallistaa kuntalaisia, tapahtumien järjestäjiä ja avustuksien saajia mukaan yhteiseen prosessiin. Kerromme mitä tällä hetkellä asian suhteen tapahtuu ja haluamme kuulla myös sinun ajatuksesi asiaa kohtaan. Kutsumme kaikki asiasta kiinnostuneet yhteiseen fasilitoituun keskusteluun mukaan, kertoo tapahtumapäällikkö Marita Kajander.

Tilaisuudet järjestetään syyskuussa Sääminkisalissa, Sääminginkatu 4, 57100 Savonlinna:

  • keskiviikkona 6.9. klo 13-14.30
  • torstaina 7.9. klo 18-19.30

Tapahtumat ovat molempina päivinä samansisältöisiä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Yhteisiä pöytäkeskusteluja vetävät ja lisätietoja tilaisuuksista antavat:

  • tapahtumapäällikkö Marita Kajander, puh. 050 464 1560
  • kulttuurijohtaja Outi Rantasuo, puh. 044 417 4400
  • vapaa-aikapäällikkö Simo Räty, puh. 044 417 4221 ja
  • hyvinvointi- ja osallisuussuunnittelija Johanna Paananen, puh. 050 340 9945