Hyppää sisältöön

Työpaja Telakka suljettu 30.10.-11.11.2020

Savonlinnan kaupungin Työpaja Telakan Savonlinnan yksikkö on suljettu 30.10.-11.11.2020. Sosterin kuntayhtymähallitus päätti asian tänään 30.10. tartuntatautilain 58 §:n mukaisesti tartuntatautilääkäri Mirkaleena Erkkilän esityksestä. Toimenpide on välttämätön yleisvaarallisen tartuntataudin leviämisen estämiseksi.

Työpaja Telakalla on Savonlinnan teatterin ketjuun liittyen tartunnanjäljityksessä todettu noin 45 altistunutta. Altistuneet on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Työpaja Telakalla on noudatettu syksyn ajan Sosterin antamia ohjeita eli ryhmät on pidetty erillään toisistaan, on huolehdittu tehostetusti käsihygieniasta, turvaväleistä sekä tiloja on siivottu tehostetusti. Lisäksi Työpaja Telakalla on pidetty laajasti kasvomaskeja viimeisen kuukauden ajan.

– Olemme pyrkineet minimoimaan riskit kaikin keinoin Työpaja Telakan päivittäisessä toiminnassa. Altistumiset ovat valitettavia erityisesti siksi, että asiakkaamme kuuluvat suurelta osin riskiryhmiin. Työtoimintamme on tärkeää asiakkaillemme ja toivomme, että uusia koronatapauksia ei ilmaannu ja toimintamme pääsee jatkumaan sulkuajan jälkeen normaalisti, kertoo työllisyyspalvelujen päällikkö Anna Tolvanen.

Työpaja Telakan mahdollisen sulkuajan jatkamista tarkastellaan Sosterin koronakoordinaatioryhmässä seuraavan kerran 11.11.2020.

Sosterin tiedote Työpaja Telakan sulkemisesta