Hyppää sisältöön

Uusia tontteja Saimaan rannalla Savonlinnan Suutarniemessä – tonteista tarjouskilpailu ja yhteishaku toukokuussa

Tarjouskilpailussa on mukana kolme uutta omarantaista tonttia Suutarniemenkadulta. Lisäksi yhteishaussa on seitsemän uutta kuivanmaan tonttia järvimaisemassa.

Rantatonttien pohjahinnat ovat noin 55 000 – 88 000 euroa tontin koosta riippuen. Rakennusoikeutta isommilla tonteilla on 300+50+25 k-m2 ja pienemmillä tonteilla 300+25 k-m2. Rakennustapaohjeet antaa Savonlinnan kaupungin rakennusvalvonta ja rakentamaan pääsee heti.

Kirjalliset tarjoukset tonteista on toimitettava 30.5.2022 klo 12 mennessä osoitteella Savonlinnan kaupunki, Olavinkatu 27, 57130 SAVONLINNA. Kuoreen merkintä “Suutarniemi”. Tarjouksen voi jättää myös sähköpostilla osoitteeseen tarjoukset.suutarniemi@savonlinna.fi.

Tarkemmat tiedot tarjouskilpailussa mukana olevista tonteista ja niiden myyntiehdot löytyvät kaupungin kotisivuilta osoitteesta www.savonlinna.fi/tarjouskilpailu-suutarniemi.

Tonttien yhteishaku

Yhteishaussa on mukana seitsemän tonttia. Tontin voi varata, vuokrata tai ostaa. Yhteishaku on käynnissä 7.5.-30.5.2022.

Tarkemmat tiedot yhteishaussa mukana olevista tonteista, luovutusehdot ja hakulomake löytyvät kaupungin kotisivuilta osoitteesta www.savonlinna.fi/yhteishaku-suutarniemi.

Tarjouskilpailussa ja yhteishaussa mukana olevat tontit on merkitty maastoon ja niihin voi käydä tutustumassa omatoimisesti. Suutarniemen alueen kunnallistekniikka on valmistumassa. Alue on vielä työmaa-aluetta, jokainen liikkuu siellä omalla vastuulla ja käyttäen erityistä varovaisuutta.

Suutarniemen alue

Luonnonkaunis Suutarniemi sijaitsee Saimaan rannalla noin 7 kilometrin päässä Savonlinnan kaupungin keskustasta kaakkoon. Suutarniemen uusi asuinalue rajoittuu pohjoisesta Koivukadun omakotitaloalueeseen ja lännessä Pihlajaveteen. Rantaviivaa alueella on noin 3,4 km. Lähimmät palvelut ovat Nätkin kaupunginosassa noin 1,5 km päässä.

Ilmakuva Suutarniemen alueesta

Lisätietoja Suutarniemen omakotitaloalueesta