Hyppää sisältöön

Savonlinnan kaupunki sai Suur-Savon Osuuspankilta lahjoituksen nuorten kesätyöllistämiseen

Suur-Savon Osuuspankki lahjoittaa Savonlinnan kaupungille 22 400 euroa nuorten 15–17-vuotiaiden kesätyöllistämiseen. Lahjoitussummasta jaetaan kesätyöseteleitä, setelin arvo 300 euroa, sekä työllistetään nuoria Savonlinnan kaupungille.

Lahjoitussumma jaetaan puoliksi 300 euron kesätyöseteleihin ja kaupungin omaan työllistämiseen. Kaupungille palkataan 15–17-vuotiaita nuoria niille toimialoille ja yksiköihin, jotka eivät ole varanneet kesätyöllistämiseen määrärahaa budjettiinsa.

– Lahjoitussumman avulla avoimia kesätyöpaikkoja tulee haettavaksi muun muassa useampaan päiväkotiin, kertoo työllisyyspalvelujen päällikkö Anna Tolvanen.

Kesätyöseteleiden hakuaika on käynnissä 31.3.2022 saakka. 300 euron arvoisia kesätyöseteleitä on jaossa vielä runsaasti. Kesätyöseteli tulee käyttää 1.5.-31.8.2022 välisenä aikana. Työn alkaessa nuoren tulee olla täyttänyt 15-vuotta.

Kesätyöseteleiden kautta yrityksiin työllistyvät nuoret hakevat kesätyöseteliä yhdessä työnantajansa kanssa täytettävällä lomakkeella, joka löytyy verkkosivuiltamme: https://www.savonlinna.fi/tyollisyyspalvelut/tyonhakijalle/kesatyo/

Kaupungin tarjoamat kesätyöpaikat on tarkoitettu 15–17-vuotiaille koululaisille ja opiskelijoille. Kesätyöpaikan hakijan on oltava opiskelija, joka on kirjoilla jossakin oppilaitoksessa tai on kevään abiturientti. Keväällä ammatillisen tutkinnon suorittanutta ei rinnasteta koululaiseen/opiskelijaan. Kesätyöntekijöiden palkka on KVTES:n mukaisesti vähintään 50% asianomaisesta työstä maksettavasta peruspalkasta.

Kaupungin avoimet työpaikat tulevat haettavaksi Kuntarekryyn.