Kerimäen liikuntapalvelut

Kerimäen liikuntapalvelut

Vapaa-aikatoimi mahdollistaa monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet Kerimäen alueella. Tarkoituksena on luoda edellytykset kuntalaisten terveysliikunnalle sekä liikuntajärjestöjen laajalle ja monipuoliselle toiminnalle. Vapaa-aikatoimella on liikuntaryhmiä vauvasta vaariin erityisryhmät huomioiden.

Ajankohtaista

Viime vuonna uudelleen herätelty Kerimäki-hiihto saa tänä vuonna jatkoa 11.2.2018 järjestettävän hiihdon myötä. Hiihtoreitti on viime vuoden tapaan Kirkkoranta-Kerimaa -välillä. Toivottavasti jäälatu saadaan hyvään kuntoon ennen tapahtumaa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kerimäen Urheilijoiden kanssa. Tapahtumailmoitus

Lasten ja nuorten suosikki, HIIHTOLOMALEIRI järjestetään 9-14 -vuotiaille jälleen viikolla 9 eli 26.2.-2.3.2018. Ilmoittautuminen on käynnissä, joten ole nopea, jotta mahdut mukaan. Leiri-ilmoitus

Vapaa-aikatoimen liikuntaryhmät Kerimäen alueella alkavat viikolla 34 eli 21.8. alkaen. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja entiset ryhmäläiset. Mukaan pääseen vain tulemalla paikalle kyseisenä aikana. RYHMÄT JÄÄVÄT JOULUTAUOLLE 21.12. ALKAEN JA JATKUVAT JÄLLEEN 8.1.2018 ALKAVALLA VIIKOLLA. Mukavaa joulun aikaa kaikille!
Liikuntatarjonta 2017-2018  

Kerimäen alueen latuverkosto on jäälatuja lukuunottamatta käytössä. Kirkonkylä-Kerimaa -välillä on kosteudesta johtuvia huonompia kohtia Taimitarhan ja Kirkonkylän välillä. Tilanne todennäköisesti helpottuu, jos pakkanen kiristyy ja saadaan hieman lunta lisää.