Uimahalli

 

 

Uimahalli PikkuSaimaa

Uimahallinkatu 2, 57100 Savonlinna

Puh. 044 417 4226 kassa, kahvila cafe Kaisla
Puh. 044 417 4227 valvomo
Puh. 044 417 4225 uimaopettaja Minna Tarnanen

 

Järviuintiavain

Uimahallin järviuintiavaimen voi noutaa 19.8.2019 alkaen kaupungintalon palvelupisteestä (Olavinkatu 27, B-ovi, 1.ker.) klo 9-15 välisenä aikana.

Huom! Uimahallin remontin aikana järviuintiavain käy ainoastaan rannassa sijaitsevaan pukukoppiin!

Uimahalli PikkuSaimaan remontti kestää vuoden loppuun

Uimahallin pesutilojen korjaustöiden arvioitu valmistumisaika on tämän vuoden loppuun menessä. Korjaustöiden alustavan aikataulun mukaan korjaustöiden olisi pitänyt valmistua elokuun aikana.

Purkutöiden edetessä vastaan on edelleen tullut odottamattomia yllätyksiä. Useissa rakennekerroksissa ilmenneiden haitta-aineiden vuoksi purkutöitä on jouduttu tekemään osastoittain ja vaiheittain, mikä luonnollisesti hidastaa töiden etenemistä. Haitta-aineiden purkutyötä saa tehdä ainoastaan luvan omaavan yrityksen toimesta AVI:n antamien ohjeiden mukaisesti.

Haitta-aine purkutöiden lisäksi kohteessa on jouduttu tekemään vaurioituneiden alkuperäisten rakenteiden purkutöitä huomattavasti suuremmassa laajuudessa kuin oli suunniteltu. (Tiedote 27.8.2019)

Tiedote 10.6.2019

  • Uimahalli PikkuSaimaan remontti alkoi 6.5.2019 (arvio 4kk). Remontissa uusitaan naisten ja miesten pesuhuonetilat.
  • Uimahallin ympäristöstä ja parkkialueelta rajataan tilaa työmaakäyttöön. Muistutamme, että työmaa-alueella liikkuminen on ulkopuolisilta ehdottomasti kielletty.
  • Kausikorttien voimassaoloaika jatketaan remontttiin kuluneella ajalla.

 

 

 

Yleistä

Uimahalli PikkuSaimaa on viihtyisä ja valoisa uimahalli Saimaan rannalla. Uimahallissa on 12,5m x 25 m:n kokoinen kuusiratainen allas, lastenallas 5 m x 10 m, poreallas, kolmen ja viiden metrin hyppytelineet sekä n. 37 m pitkä liukumäki.

Uimahallissa on myös kuntosali ja kahvio Cafe Kaisla.
Uimahallin vieressä on kaksi tenniskenttää (varaukset kassalta), beach volley kenttä ja uimalaituri. Top-Power hierontakeskus sijaitsee hallin päädyssä, 045 123 8766, www.hierontapalvelu.fi 

Ikäraja kuntosalille on 14 vuotta.

Lipunmyynti lopetetaan 30min ja kahviopalvelut 15min ennen uintiajan päättymistä. Sauna- ja pesuaikaa on 15min uintiajan päätyttyä ja koko talosta on oltava poissa 30min uintiajan päätyttyä.

Liukumäki ja hyppytelineet eivät ole käytössä vesijumppien aikana. Liukumäki on myös poissa käytöstä uimakoulujen aikana.

Ryhmien aikana saattaa olla rajoituksia hyppytornien ja altaiden käytössä.

Katso allasvaraukset alemmasta linkistä Koulu-uinnit otsikon alta..


Uimahallin järjestyssäännöt
Rantauinti-/avantoiuntipaikan ohjeet Huom! Uimahallin remontin aikana järviuintiavain käy ainoastaan rannassa sijaitsevaan pukukoppiin!

Räty Simo, vapaa-aikapäällikkö
  • Sivistystoimiala / Vapaa-aikatoimi
Puh. 044 417 4221
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Sähköposti: