Uimahalli

 

Uimahalli PikkuSaimaa

Uimahallinkatu 2, 57100 Savonlinna

Puh. 044 417 4226 kassa, kahvila cafe Kaisla
Puh. 044 417 4227 valvomo
Puh. 044 417 4225 uimaopettaja Minna Tarnanen

 

Järviuintiavain

Uimahallin järviuintiavaimen voi noutaa kaupungintalon palvelupisteestä (Olavinkatu 27, B-ovi, 1.ker.) klo 9-15 välisenä aikana.

Huom! Uimahallin remontin aikana järviuintiavain käy ainoastaan rannassa sijaitsevaan pukukoppiin!

Uimahalli PikkuSaimaan remontti valmistuu helmikuussa 2020

Tiedote 18.11.2019

Uimahallin urakoitsijat ovat laatineet uuden aikataulun, jonka mukaan korjaustyöt olisivat valmiina helmikuun 2020 loppuun mennessä.

Nyt on saatu tehtyä kaikki purkutyöt ja jälleenrakennus on hyvässä vauhdissa. Tällä hetkellä lattiarakenteiden pohja-, eristys- ja valutyöt on tehty. Menossa on valettujen seinien rappaus- ja tasoitetyöt. Näiden jälkeen alkaa väliseinien muuraustyöt, lauteiden jälleenrakennus, vedeneristystyöt, laatoitustyöt, saunojen paneloinnit, alakattotyöt jne. LVI- ja sähkötyöt etenevät rinnan rakennusteknisten töiden kanssa.

Kuten jo aiemmin on ollut tiedossa, ennakkotutkimuksista huolimatta seinä- ja lattiarakenteissa tuli esille laajamittaisia kosteusvaurioita. Sen seurauksena purkutöitä jouduttiin tekemään suunniteltua laajempana. Lisäksi rakenteissa ilmeni piilossa olevia haitta-aineita, vaikka haitta-ainetutkimukset oli tehty riittävässä laajuudessa ennen purkutöiden aloittamista.

Yllättävistä seikoista johtuen jouduttiin siis rakenteita uusimaan enemmän mitä suunnitelmissa oli, joka viivästyttää arvioitua valmistumista. Lisäksi loppuvuoteen ja vuodenvaihteeseen sattuu useita arkipyhiä, joilla on myös viivästyttävä vaikutus urakan valmistumiseen.

Edellä mainittu huomioiden, korjaustyöt ovat valmiina helmikuun 2020 loppuun mennessä.

 

Tiedote remontin kestosta 27.8.2019

Tiedote remontista 10.6.2019

  • Uimahalli PikkuSaimaan remontti alkoi 6.5.2019 (arvio 4kk). Remontissa uusitaan naisten ja miesten pesuhuonetilat.
  • Uimahallin ympäristöstä ja parkkialueelta rajataan tilaa työmaakäyttöön. Muistutamme, että työmaa-alueella liikkuminen on ulkopuolisilta ehdottomasti kielletty.
  • Kausikorttien voimassaoloaika jatketaan remontttiin kuluneella ajalla.

 

Yleistä

Uimahalli PikkuSaimaa on viihtyisä ja valoisa uimahalli Saimaan rannalla. Uimahallissa on 12,5m x 25 m:n kokoinen kuusiratainen allas, lastenallas 5 m x 10 m, poreallas, kolmen ja viiden metrin hyppytelineet sekä n. 37 m pitkä liukumäki.

Uimahallissa on myös kuntosali ja kahvio Cafe Kaisla.
Uimahallin vieressä on kaksi tenniskenttää (varaukset kassalta), beach volley kenttä ja uimalaituri. Top-Power hierontakeskus sijaitsee hallin päädyssä, 045 123 8766, www.hierontapalvelu.fi 

Ikäraja kuntosalille on 14 vuotta.

Lipunmyynti lopetetaan 30min ja kahviopalvelut 15min ennen uintiajan päättymistä. Sauna- ja pesuaikaa on 15min uintiajan päätyttyä ja koko talosta on oltava poissa 30min uintiajan päätyttyä.

Liukumäki ja hyppytelineet eivät ole käytössä vesijumppien aikana. Liukumäki on myös poissa käytöstä uimakoulujen aikana.

Ryhmien aikana saattaa olla rajoituksia hyppytornien ja altaiden käytössä.

Katso allasvaraukset alemmasta linkistä Koulu-uinnit otsikon alta..


Uimahallin järjestyssäännöt
Rantauinti-/avantoiuntipaikan ohjeet Huom! Uimahallin remontin aikana järviuintiavain käy ainoastaan rannassa sijaitsevaan pukukoppiin!

Räty Simo, vapaa-aikapäällikkö
  • Sivistystoimiala / Vapaa-aikatoimi
Puh. 044 417 4221
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Sähköposti: