Nojanmaan päiväkoti

Nojanmaan päiväkoti

Nojanmaan päiväkoti sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla, metsän ympäröimänä Nojanmaan koulun läheisyydessä. Päiväkodin lapsijoukosta on muodostettu kuusi toimeliasta lapsiryhmää, joista kaksi ryhmää seikkailee Nojanmaan koulun tiloissa:

Vilijaanoissa laulavat ja leikkivät päiväkotimme pienimmät lapset, 0-3vuotiaat ystävämme. Lämpö, läheisyys, turvallisuus ja ikätason mukainen toiminta auttaa lapsen ”päiväkotiuran” onnistuneeseen alkuun.

Nuuskamuikkusia me olemme, satujen lumoon luotamme.Yhdessä me leikimme, lähimetsän tunnelmia aistimme.Värien tuomista elämyksistä nautimme.Yhdessä me laulamme, salissa jumppaamme ja nauramme.Roolivaatteet ovat meidän ilomme, yhdessä me halimme ja toisiamme tuemme. Nuuskamuikkusissa arjen pienistä iloista nauttii päiväkotimme 3-4vuotiaat touhuajat.

Hattivatiteissa  elelee päiväkotimme nelivuotiaat - innokkaita oppimaan, leikkimään, retkeilemään ja kokemaan. Hattivatit on 15paikkainen 3-5vuotiaiden ryhmä, mukanaan kasvussaan enemmän tukea tarvitsevia lapsia.

Tahmatassuja me olemme, iloisella mielellä laulamme. Yhdessä me leikimme, toisiamme autamme. Iloiset ja aktiiviset Tahmatassut ovat opinhaluisia viskareita, joille on tärkeää mukava yhdessäolo samanikäisten kavereiden kanssa sekä mielenkiintoinen, elämyksiä ja kokemuksia täynnä oleva hoitopäivä monipuolisine toimintoineen ja tekemisineen.

Tiuhti ryhmässämme koulun tiloissa opettelee, laulelee, seikkailee, piirtelee, leikittelee ja jumppailee täysi ryhmä eskareita. Eskarit saavat monipuolista esiopetusta nauttien lähiympäristön tuomista mahdollisuuksista ja tehden paljon yhteistyötä naapuriryhmän kanssa.

Viuhtit olelevat Tiuhtien naapurissa koululla. Ryhmässä on eskareiden seurana viskareita. Viuhtit opettelee uutta, kokeilee, leikkii, nauttii, touhuilee, ulkoilee... Jokainen päivä on uusi seikkailu, joka on mukava jakaa yhdessä Tiuhtien kanssa!

Päiväkodissamme työskentelee ystävällinen, innostunut ja motivoitunut henkilökunta, jolle ovat tärkeitä lapset  ainutlaatuisina, omanlaisinaan, lapsuus sellaisenaan sekä perheet suruineen ja iloineen.

Päiväkotien ruokalistat osoitteessa www.savonlinna.fi/ruokalistat

Yhteystiedot

Sijainti kartalla

Nimi Toimiala Yksikkö
Nojanmaan päiväkoti Toimisto, Sivistystoimiala Nojanmaan päiväkoti
Ryhmä Hattivatit, Sivistystoimiala Nojanmaan päiväkoti
Ryhmä Nuuskamuikkuset, Sivistystoimiala Nojanmaan päiväkoti
Ryhmä Tahmatassut, Sivistystoimiala Nojanmaan päiväkoti
Ryhmä Tiuhti, Sivistystoimiala Nojanmaan päiväkoti
Ryhmä Vilijaanat, Sivistystoimiala Nojanmaan päiväkoti
Ryhmä Viuhti, Sivistystoimiala Nojanmaan päiväkoti
Torpakko Arja, päiväkodinjohtaja Sivistystoimiala Nojanmaan päiväkoti
  

 

Lomakkeet