Asiointi

Asiointi

Asiakaspalvelu pyritään hoitamaan ensisijaisesti puhelimitse tai muilla etäyhteyksillä. Mikäli tapaaminen kuitenkin on asian hoidon kannalta välttämätöntä, toivomme että sovit käynnistä etukäteen puhelimitse. Yhteydenotot tehdään suoraan asiaa hoitavaan työyksikköön / henkilöön. Yhteystiedot: www.savonlinna.fi/yhteystiedot

Kaupungin virastoaika eli asiakaspalveluaika on ma-pe klo 9.00–15.00
Puhelinvaihde puh. (015) 527 4000 on avoinna ma-pe klo 8.00–15.00
Sähköpostiosoite: kirjaamo (at) savonlinna.fi
Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi (at) savonlinna.fi

Käynti kaupungintalolle tapahtuu pääoven, B-ovi, kautta. Pääaulan palvelupisteeltä sinut ohjataan sovittuun tapaamiseen.

Kaupungintalon kartta

Mies avaa oven naiselle

Palvelupisteet

Kaupungin palvelupisteissä neuvotaan asiakkaita Savonlinnassa, Kerimäellä, Punkaharjulla ja Savonrannalla. Yhteispalvelupisteet tarjoavat myös valtion palveluja.

 
Leveästi hymyilevä asiakaspalvelija

Asiakaskassa

Kaupungin asiakaskassalle voi käydä maksamassa kaupungille tulevia maksuja. Asiakaskassa palvelee Kaupungintalolla pääaulan palvelupisteellä: Olavinkatu 27, B-ovi ja se on avoinna ma-pe klo 9.00-11.30 ja 12.30-15.00.

 
Tyttö askartelee

Varhaiskasvatuksen asiointi

Sähköisellä hakemuksella voit tehdä lapsesi varhaiskasvatushakemuksen, avoimen varhaiskasvatustoiminnan hakemuksen, esiopetukseen ilmoittautumisen ja arvion asiakasmaksusta.

 
Wilman kirjautumisruutu

Wilma Savonlinna

Savonlinnan kouluissa on käytössä Wilma. Pääset kirjautumissivulle tästä.

 
Lupapiste.fi-logo

Lupapiste - rakentajan asiointipalvelu

Savonlinnan rakennusvalvonta käyttää sähköistä asiointipalvelua. Lupapisteen kautta voit hakea rakennuslupia, sekä hoitaa niihin liittyvän viranomaisasioinnin verkossa. Lupapisteen kautta voit hakea myös luvan yksittäisten tonttipuiden kaatamiseen.

 
Savonlinnan logo

KulutusWeb

Kulutusweb on sähköinen palvelu, jossa voi ilmoittaa vesimittarin kulutuslukeman Savonlinnan Veden järjestelmään.